s1 -> kako spet do mleka (9.4.2005 20:19:43)
|
Imam 4 mesečno punčko, ki se zaradi bolezni (bruhanje, driska, vročina) 3 dni ni dojila, bila je na infuziji. Nato sem zbolela še jaz in nisem mogla kaj prida jesti. Skoraj sem čist izgubila mleko. Punčko sicer dojim skoraj na vsako uro, ker se bojim, da nebi dehidrirala, pa še za nastanek mleka je to dobro. Ampak mleka je še vseeno precej malo. Adaptiranega mleka pa nikakor noče sprejeti. Poskusili smo najprej z Novolacom, nato še z Aptamilom, pa nič. Zelo se bojim, da bi dobila premalo, dehidrirala... Štejem polulane pleničke ... Da bi spet dobila melko sem poskusila že vsega hudiča: pijem pivo, sezamov čaj, čaj za dojenje, polento z mlekom. Jem sicer bolj malo, ampak kolikor gre. Ima kdo še kak nasvet? V kolikem času se spet pride do mleka? Včeraj je začela jesti, je še nekaj bilo, danes se mi zdi, da je veliko manj. Izčrpati si ne upam, ker se bojim, da tega potem po flaški ne bo hotela ... Skratka čist sem zaskrbljena. Zakaj ne sprejme adaptiranega mleka? Naj poskusim še s katerim, katerim? Je možno, da ji ne paše duda? Najprej smo imeli aventovo, nato nukovo. Kaj naj še naredim? Hvala vam. nataša
|
|
|
|