Kepica83 -> RE: To je vajin problem (11.1.2009 15:00:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Normalno,da se midva tud spričkama,normalno,da naju otrok kdaj ne uboga,,,,Razlika pa je v tem,da človek potem te stvari ne obeša na veliki zvon. Ti pa najprej jamraš,da je joj,čez neki časa pa že sanjaš o otroku.Nezrelo. Ne,res te ne poznam,ampak glede na tvoje blebetanje o tvojih težavah sem si pa ustvarila neko podobo.Žal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] joj ženska ljuba. Pa kaj je s tabo? Na RR sem prišla po kakšno drugo nevtralno mnenje. Tako kot marsikatera tu na RR naredi. Ampak ve ste značilne da vse popljuvate, poblatite in se norčujete iz žensk ki zastavijo kakšno vprašanje. Za vas so ta vprašanja mogoče glupa za avtorico teme pa stvar ni mala malica in se zateče sem po kakšen nasvet in toplo besedo. Ampak ve seveda tega ne zastopite. Vsako stvar obrnete sebi v prid da se pol lahko zgražate. Jaz sem za mnenje vprašala glede naslova teme: to je vajin problem. Ven pa je prišlo da sma neka vampirja in bogi otrok ki ga bom nekoč rodila. Svašta. Bodi brez skrbi imam jaz o tebi tudi svoje mnenje.
|
|
|
|