Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: To je vajin problem 10.1.2009 22:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CHANDA sam en kratek komentarček na tole temo..bogi otrok, k se rodi staršema, k si med seboj ne zaupata pa se dajeta na hladno! bogi otrok! Res je. Pri eni moji kolegici (če ji lahko tako rečem , ker ji že par let govorimo kaj sploh išče v tistem decu) daljinci letijo med glavo otroka in nje, mame. Sam to ni še nič v primerjavi z ostalimi dogodki,
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 10.1.2009 22:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh brezveze o tem še razdrabljat,ker več kot očitno je,da punca rabi malo življenskih napotkov. Tako razmišljanje je totalno neresno in otročje. Res,bogi otrok.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 11:19:28
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Sploh brezveze o tem še razdrabljat,ker več kot očitno je,da punca rabi malo življenskih napotkov. Tako razmišljanje je totalno neresno in otročje. Res,bogi otrok. ja bogi otrok. Pa kaj sploh bluzite če ne poznate ne mene in ne mojega. Pa kdo vam daje pravico da sodite o nama ? pa kaj ve se nikoli ne spričkate? midva se tu pa tam ampak se pogovorima ampak zadnjič je bila pri meni kapa polna pa sem ga dala malo na hladno kar ne obžalujem. A ve boste pa me tu nardile kot najslabšega človeka ki bog ne daj da se mi rodi zlati otrok. Pa ve niste normalne. Res ne.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 11:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ve niste normalne. Res ne. A me poznas . Ja, obicajno sodimo kar po sebi...
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 11:54:07
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni...
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 14:16:17
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni... res je. Ob vseh teh popolnih ženskah tu gor se počutim kot nevem kaj ker sem svojega za dva dni dala na hladno. vsaka čast da jim uspe biti tak popolne. Saj imaš prav. Jaz vem kak je. Ampak vseeno ni lepo slišat besede bogi otrok, kot da bi se mu nevem kak slabo godilo pri nama. Hvala rebelde
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 14:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Normalno,da se midva tud spričkama,normalno,da naju otrok kdaj ne uboga,,,,Razlika pa je v tem,da človek potem te stvari ne obeša na veliki zvon. Ti pa najprej jamraš,da je joj,čez neki časa pa že sanjaš o otroku.Nezrelo. Ne,res te ne poznam,ampak glede na tvoje blebetanje o tvojih težavah sem si pa ustvarila neko podobo.Žal.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 15:00:09
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Normalno,da se midva tud spričkama,normalno,da naju otrok kdaj ne uboga,,,,Razlika pa je v tem,da človek potem te stvari ne obeša na veliki zvon. Ti pa najprej jamraš,da je joj,čez neki časa pa že sanjaš o otroku.Nezrelo. Ne,res te ne poznam,ampak glede na tvoje blebetanje o tvojih težavah sem si pa ustvarila neko podobo.Žal. joj ženska ljuba. Pa kaj je s tabo? Na RR sem prišla po kakšno drugo nevtralno mnenje. Tako kot marsikatera tu na RR naredi. Ampak ve ste značilne da vse popljuvate, poblatite in se norčujete iz žensk ki zastavijo kakšno vprašanje. Za vas so ta vprašanja mogoče glupa za avtorico teme pa stvar ni mala malica in se zateče sem po kakšen nasvet in toplo besedo. Ampak ve seveda tega ne zastopite. Vsako stvar obrnete sebi v prid da se pol lahko zgražate. Jaz sem za mnenje vprašala glede naslova teme: to je vajin problem. Ven pa je prišlo da sma neka vampirja in bogi otrok ki ga bom nekoč rodila. Svašta. Bodi brez skrbi imam jaz o tebi tudi svoje mnenje.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 15:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj si pa pričakovala?Da te bomo tle vsi hvalili al kaj?Najbrž ne preneseš kritike. Z moje strani je debata končana.Imam veliko drugih bolj pametnih stvari za počet,kot se "prepirat"s teboj.Še to je bilo definitivno preveč od mene.BAJ
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 20:54:40
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Pa kaj si pa pričakovala?Da te bomo tle vsi hvalili al kaj?Najbrž ne preneseš kritike. Z moje strani je debata končana.Imam veliko drugih bolj pametnih stvari za počet,kot se "prepirat"s teboj.Še to je bilo definitivno preveč od mene.BAJ tak tak ja. Le spravi se nekam
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 21:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni... E, pa to je to. Pa Bog ne daj, da kakšno besedo napišeš malo narobe.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 11.1.2009 21:22:29
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni... E, pa to je to. Pa Bog ne daj, da kakšno besedo napišeš malo narobe. Pa ne kakšne vejice pa pike pozabit. Pa velike začetnice.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 7:15:58
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni... E, pa to je to. Pa Bog ne daj, da kakšno besedo napišeš malo narobe. Pa ne kakšne vejice pa pike pozabit. Pa velike začetnice. miniko, tut one majo ista "glupa" vprašanja, sam jih sprašujejo pod anonimno
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 7:17:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Tem pa na RR rečemo ČISTUNKE.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 9:53:48
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni... E, pa to je to. Pa Bog ne daj, da kakšno besedo napišeš malo narobe. Pa ne kakšne vejice pa pike pozabit. Pa velike začetnice. miniko, tut one majo ista "glupa" vprašanja, sam jih sprašujejo pod anonimno
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 10:20:07
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ej, Miniko.. take so.. najbolj popolne žene, mamice, snahe, .... da te glava boli... Imajo najbolj zveste partnerje, pridne otroke, najboljše tašče.... One so "najboljše".... Ne obremnjuj se, ti veš kako je na stvari, in ne oni... E, pa to je to. Pa Bog ne daj, da kakšno besedo napišeš malo narobe. Pa ne kakšne vejice pa pike pozabit. Pa velike začetnice. Ojoj.. Zdaj bom pa morala pisat le eno pikico, ko je moja navada več pikic.. da me ja ne bodo kamenjale dame brez grehov in napak...
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 10:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ojoj.. Zdaj bom pa morala pisat le eno pikico, ko je moja navada več pikic.. da me ja ne bodo kamenjale dame brez grehov in napak... Ja, le glej, da se ne boš pregrešila.
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 10:23:51
|
|
|
|
Kepica83
|
angel ponavljaj za mano. Ki,ko, ker, da, če vejica skače
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 10:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko angel ponavljaj za mano. Ki,ko, ker, da, če vejica skače če ste že tolk natančne si pozabla napisat pred
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 10:49:06
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: miniko angel ponavljaj za mano. Ki,ko, ker, da, če vejica skače če ste že tolk natančne si pozabla napisat pred ne nisem pozabla. Sem želela tak napisat.Aja vandame: pozabla ni pravilno napisano, pozabila pa je
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 10:59:07
|
|
|
|
rija
|
no, HB, da so se "pravi" problemi rešili...
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 11:14:15
|
|
|
|
angel_rebelde
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 11:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: miniko angel ponavljaj za mano. Ki,ko, ker, da, če vejica skače če ste že tolk natančne si pozabla napisat pred ne nisem pozabla. Sem želela tak napisat.Aja vandame: pozabla ni pravilno napisano, pozabila pa je je bil tiskarski škrat na delu
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 11:52:08
|
|
|
|
Kepica83
|
ja ja zdaj je tiskarski škrat vsega kriv
|
|
|
|
RE: To je vajin problem 12.1.2009 12:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko ja ja zdaj je tiskarski škrat vsega kriv ja a še nis vedela, da ko je kje kaj narobe je pa ta kriv.
|
|
|
StarostEla123Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili?
prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.20 ali manj (
13%)
20-25 (
35%)
25-30 (
35%)
30-35 (
13%)
35-40 (
2%)
40 ali več (
1%)
Število vseh glasov: 475Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!