Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: miniko v tel pa jo je imel shranjeno pod ime služba. Jaz nebi vedla kdo je če mi nebi ona zasebnega poslala. to me zelo moti. zakaj je skrival in zakaj je zbrisal poslan sms (ki je odgovoril na njen) to tudi mene zanima. Rekel je da je narobe delal in da bi mi mogel povedat. mogoče je res hotu samo mir v bajti ampak jaz (če bi ga imela dovolj rada in če bi mu zaupala) bi ga sprejela nazaj pod pogojem, da jo totalno zbriše iz svojega življenja. če ne pa naj gre k njej Aha. In on jo potem popolnoma izbriše iz svojega življenja, za njega ne obstaja več, ker ima pač rad svojo punco in jo noče izgubiti - pa se bivša s tem ne strinja. Pošilja sms-e, pisma, "po naključju" ga sreča v nakupovalnem centru,... in seveda poskrbi, da punca vse to izve... zelo malo verjetno se mi zdi, da bo punca odreagirala mirno in preudarno, če je že v osnovi nezaupljiva oziroma v zvezo vnaša pogoje, ker njega ne bo poslušala. Prej bo spet skočila pokonci. Videla bo samo grožnjo bivše, da ji prevzame partnerja ter da bo ona ostala sama. Če ima on količkaj samo spoštovanja, potem bo šel stran. Ne h bivši, ker jo nima več rad, ampak h nekomu, ki mu ne bo pogojeval, s kom lahko hodi na kavice in s kom ne. Tej osebi bo brez strahu povedal, da je srečal bivšo, šel z njo na kavico, poklepetal o starih časih in ponosno razlagal, kakšno fajn punco ima sedaj. Seveda pa še vedno obstaja možnost, da z bivšo dejansko kaj ima. Samo z lubosumjem in pogojevanjem se ta problem ne bo rešil. Kvečjemu poglobil. On se bo čutil ujet, ker ne bo imel prostih rok, njej itak ne bo povedal, kaj dela, ker bo pričakoval prepir in slej ko prej bo šel stran. Rešitev? Najprej moraš imeti sebe toliko rad, da se ti ne zdi nobena tragika, če si samski. Potem partnerstvo sprejemaš kot enakovreden odnso, ki tebe kot enovito, popolno osebo nadgrajuje. In veš, kako dragoceno je tako partnerstvo. Ne pa da je partner moj kuži - to lahko narediš, onega ne.
|