Victoryja
|
Draga Edinka in vse drage dame, ki si srčno želite otročička! Naj Vam malce pomagam pri Vaši želji po otročku in če boste upoštevale vse spodnje načine, ki sem jih naštela, se Vam bo želja kmalu izpolnila, 100% garantirano! Zakon privlačnosti Ne vem, če ste slišali že za Zakon privlačnosti. Vse v tem vesolju s podobno energijo se privlači. Dobro privlači še več dobrega, slabo še več slabega. Tudi ljudski pregovori govorijo že o tem: "Ko ima hudič mlade, jih ima več" in podobno. Glede na to, da sem se skoraj celo leto vrtela v začaranem krogu depresije in teme ter probala razne načine, ki bi mi lahko pomagali, dejansko dolgoročno skoraj nič ni pomagalo. Bila sem na robu obupa. Potem pa mi je prišla pod roke knjiga Zakon privlačnosti (Načela abrahamovega nauka) (avtorja Esther in Jerry Hicks), ki me je zelo navdušila in navdajala s pozitivizmom vsakič ko sem jo vzela v roke. Iz te knjige bi vam povzela nekaj načel, ki vam bodo dejansko pomagali živeti in sprejeti stanje v katerem ste danes, hkrati pa vam prinese res tisto kar si želite. 1.)Svoje življenje ustvarjate v svojih mislih. Misli so prva faza uresničitve, zato pazite da bodo le te dobre, pozitivne,...usmerjajte jih v tisto, kar si želite in ne tisto, česar nočete. Torej, če si želite otročička,si predstavljajte da ga že imate in se ne osredotočajte na to kako ga ne morete imeti. S tem željeno samo odbijate. 2.) Vse je mogoče oz. nič ni nemogoče. Vse kar si želite, lahko dobite, če le verjamete v to, da boste to prejeli. (Že Sveto Pismo to govori: "Vaša vera Vas bo rešila.") Otročka si morate vizualizirati. 3.)Za to vizualizacijo je najboljša tako imenovala "ustvarjalna delavnica". To samo pomeni, da si vsak dan vzamete 15 min in oddidete v tek prostor, kjer vam je prijetno in si v mislih predstavljajte sebe v situacijah v življenju, ki jih želite živeti. Ob tem se morate res počutiti dobro. In ne smete imeti dvoumnih misli, v smislu, da si sebe predstavljajte z otročičkom, hkrati pa imate negativne misli kot so "Pa kaj če pa ne morem zanositi". . 4.)Ker vesolje deluje v principu Misli-beseda-dejanje in ker je svoje misli težko nadzorovati, je najlažje, če greste v obratni smeri, od dejanja nazaj. Torej, če že delujete kot da to, kar si želite, že imate in govorite, da to že imate, potem boste kmalu dobili tudi take misli, ki vam bodo dale tisto, kar si želite. 5.)In ko boste vse to počeli, se boste že sami po sebi počutili ful bolje in ko boste zanosile, sploh ne boste presenečene. 6.)Poleg tega vedite, da četudi rezultatov še nekaj časa ne bo, je to kar si želite, že na poti k vam. Vsakič ko se na kaj z mislimi osredotočate, začne celo vesolje delovati v tej smeri, da bi vi dobili tisto, za kar prosite. In bodite že v naprej hvaležni, da imate to, kar si želite. Če govorite: "Želim si otroka.", bo vesolje odgovorilo (po Aladinovem principu: "Tvoja želja, moj ukaz.") :"V redu, želi si." To pomeni, da si boste samo še bolj želeli otroka, otroka pa ne bo od nikoder. Govoriti morate:"Imam otročka." in kmalu ga boste imeli. Rešitev težav nikoli ni znotraj problema, ki ga imate, ampak zunaj njega. Ni preveč dobro preveč razpravljati o svoji težavi (razen z ginekologom in mozem, mogoce prijateljico, ne pa s kar vsakim), ker s tem se samo osredotočiš na težavo. Je že dobro, da se nekajkrat izpoveš, vendar potem se moraš usmeriti na tisto, kar si želiš. Najtežje je narediti ta preklop, da začneš misliti in se počutiti pozitivno. Ko pa enkrat to storiš, stvari stečejo same od sebe. Zakon privlačnosti poskrbi za to. Jaz sem, kot sem že prej opisala, sprobala marsikaj v svoji krizi, pa mi skoraj nič ni pomagalo. Ostala mi je le še ta teorija, da jo poskusim. In sem si rekla, če se hočem spraviti iz te krize, se moram sama začeti počutiti bolje, da bom privabila v življenje tisto, kar si želim. Sama pri sebi moram biti srečna, da bom potem dobila tisto, za kar mislim, da bi me lahko osrečilo še bolj. Tako sem sama sebe začela prepričevati, da sem uredu. Tudi ob vprašanju, kako si, sem začela odgovarjati:"V redu, ful dobr, itd.", pa čeprav nisem bila. Seveda je trajalo kar nekaj tednov, da sem dosegla dobro počutje kot ga imam sedaj. Šlo je čez mnoge padce, ko sem že skoraj opustila vse skupaj, ampak zanimivo je to, da ko sem poskušala biti pozitivna in mi je za kako urco ratalo, se je naslednjič ta pozitivizem in dobro počutje postopno časovno širil, to pomeni, da sem bila dalj časa uredu. Seveda sem imela tudi padce v globino, ampak sem se veliko hitreje iz njih pobrala. Tudi zjutraj me ni več mučila tesnoba toliko močno in nisem se več vsako jutro jokala! Sama v sebi sem se počutila prerojeno. V moje življenje so postopoma začele prihajati stvari, ki so me osrečevale. S tem mislim na malenkosti, ki pa so mi vedno več pomenile in za katere sem bila ful hvaležna in si jih vztrajno zapisovala v dnevnik. In v roku 7 tednov sem se na zgoraj omenjeni način počutila že sama po sebi zelo fajn, ful srečna in mirna. Stvari v preteklosti sem videla v drugi luči, kar me je pomirjalo in mi dajalo nove zagone. Nato pa se je zgodil velik premik. Čudež. V moje življenje je res prišlo tisto kar sm si srčno in nadvse želela. Po tem, ko sem bila že sama tudi brez tega popolnoma zadovoljna in srečna. Ampak sedaj sem srečna še toliko bolj! Prihodnost ustvarjamo s svojimi mislimi prav zdaj. In če moja realnost trenutno ni taka, kot si jo želim, jo moram v svojih mislih osredotočiti prav zdaj, da enkrat v prihodnosti bo taka kot si jo želim. Pri vsem tem so mi zelo pomagale vse te knjige, ki vam jih iz srca priporočam, vredne so zlata! - Zakon privlačnosti (Načela abrahamovega nauka) (avtorja Esther in Jerry Hicks)
- Prosite, dano vam je (avtorja Esther in Jerry Hicks)
- Osupljiva moč čustev (avtorja Esther in Jerry Hicks)
- Pogovori z Bogom 1. del (avtor Donald Neal Walsch)
- Pogovori z Bogom 2. del (avtor Donald Neal Walsch)
- Pogovori z Bogom 3. del (avtor Donald Neal Walsch)
- The Secret (avtorica Rhonda Byrne)
Prve tri knjige in zadnjo lahko berete kar tako, da nekje odprete in preberete kako stran (jaz sem jih tako brala po parkrat na dan in dale so mi ful energije za naprej), medtem ko je Pogovore z Bogom bolje brati od začetka do konca, da boste lažje razumeli. Ko sem bila ful na tleh, sem obiskala eno predavanje o Vilinskih simbolih Marjetke Jeršak, ki je bilo enkrat oktobra v knjižnici. Tudi ti simboli so mi zelo pomagali, da sem jih začela risati in sem se hkrati počutila veliko bolje, ko sem jih narisala in jih nosila s seboj v žepu. Če še niste slišali zanje, vam priporočim knjigo Kandelar 2 - Slovar vilinskih simbolov (avtorica Marjetka Jeršek). Več o teh simbolih, si lahko preberete na strani http://www.grid.si/marjetka_jersek/ Z nedeljskim dnevnikom se zdj da kupit take medaljončke s temi vilinskimi simboli. Vendar jih lahko tudi iz interneta enostavno na list s kulijem(barvnim, torej lahko je tud moder, samo črn ne sme bit) prerišete in listek spravite v žep, denarnico, glavno je, da je skoz v vaši avri. Več teh simbolov najdete na strani http://www.maia.si/Vilinski-simboli . Obstaja tudi simbol za plodnost, tako da vam priporočam da si ga narišete in ga nosite v svoji avri. Skratka drage moje, verjamem, da mi boste kmalu sporočile imena svojih otročičkov! Pozdravčke vsem, vse bo dobro, verjemite mi! Victoryja
|