valči -> RE: Je moj otrok nervozen? (6.1.2009 23:56:54)
|
Moj sin je to delal lani.Ko je bil star slabih 5 let je začel,letos poleti končal,se mi zdi.Ker takrat sem mu lahko začela stročt nohte na rokah,dočim mu leto dni ziher nisem rabila.Si res nisem časovno zapomnila,skrbelo me je.V tem času si je rokave grizel,so bili vsi večno mokri in grozno razvlečeni.Sva z vzgojiteljico debatirali in je rekla,da je običajno,da eni pač to počnejo. Dva meseca nazaj je začel v vrtcu jokat.Kar z lepega.Pa me je vzgojiteljica zasliševala,kaj smo naredili z njim!Me je skoraj stisnili od žalosti,ker res ni bilo narobe nič doma,ne z otroci,ne z nama z možem.In sem ga spreševala,se mu posvetila kar je mogoče veliko,pa sva ugotovi z VZG.,da je najbrž na nek način zaljubljen v njo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Ker mi je doma govoril o njej,da jo pogreša,ji srčke risal,jo objema,ko smo šli domov...In je vse minilo.Pozoren do nje še je,vendar v mejah normale. Je pa tudi on taka nežna dušica,občutljiv,pa hkrati izjemno nemiren,včasih kar agresiven,besen...Je treba z njim res nežno delat,pa red držat. Vse baje mine samo od sebe.
|
|
|
|