anita4 -> Sirup PHOLCODIN (5.1.2009 20:48:55)
|
Živjo! Danes smo bili pri zdravniku , zaradi vnetega očesa in suhega kašlja.Stari smo 12 mesecev. No in za očke smo dobili kapljice , kar je super, za kašelj pa sirup Pholcodin in kaj se je zgodilo; namreč... sama poskusim vsaki sirup (vsaj pol žličke) , da vidim kakšnega okusa je , nato sem tudi po napotkih zdravnika dala našemu sončeku pol žličke. To je bilo ob 17:00, nakar mene okrog 19:00 začne na roki neki srbet in pogledam in vidim rdeč flek in polno majhnih belih pikic ( a ful srbi). No in nič da bi jst kaj pomislila od kod imam se z snašimsončom igrava dalje nakar opazim na njegovem zapestju isti rdeč flekec in pikice. Seveda sem takoj pomislila reakcija, ga slečem in res na nogici , na trebuščku in na rokici( hvala bogu se ni praskal). Pokličem P povem kaj se je nardilo in so namodsvetovali dalje jemati ta sirup.Predlagal je naj grem v lekarno in vprašam če imajo kaj za suh kašelj. Zato bi vas prosila , če katera mogoče ve kakšen dober sirup proti kašlju , ki se ga da dobiti brez recepta. hvala lepa. lp anita
|
|
|
|