|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   junijke kje ste?
9.4.2005 18:14:56   
inara
Pozdravljene junijke,

jaz sem že nehala delat-(koristim dopust) in imam PDP 8. junija.Jaz bi kar zdaj že rodila,da čimprej vidim svojega otročka, sicer pa je celotna nosečnost potekala brez težav.

Še zdaj ne vemo spola:duda:-mogoče ta teden na zadnjem UZ-kaj pa ve?

Kako kaj kilce-jaz sem jih pridobila le 4 in sem prav zadovoljna.

Vse razen posteljice, ki smo jo dali delat imamo že pripravljeno-pa ve?

Zanima me še koliko prej je potrebno pri ginekologu povedati, da želimo imeti EA?

Javite se kaj

pa pa :sloncek:

Inara in njen :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   junijke kje ste?
10.4.2005 8:16:12   
mammy26
da si lahko srečna zaradi tako majhne pridobtive kilc, ne bom rekla, ker ti kar malo zavidam. To je naša tretja nosečnost, in jih imam +13. Hudo. Drugače sem še vedno hiperatkivna, le dobro telovadbo že malce pogreašam, saj v tem času mi ne priporočajo kaj preveč obremenilnega. Spanje ponoči je užas, ker ne vem na kateri bok naj se še uležem. :duda: pa je tako kot vreme. Enkrat v ringu, drugič v sedmih nebesih spanja. Rado se mu kolca....Še tri tedne nazaj ni bil dol obrnjen, in do takrat so nam vsi govorili da je deklica, po tistem pa sedaj niso več prepričani - tako da se bomo pustili sedaj presenetiti. Imamo smo skoraj vse že pripravljeno, le še malenkosti. Sin in hčera že nestrpno čakata, očka pridno odšteva dneve, jaz pa si samo želim enako hiter porod, kot sta bila prejšnja dva.

Lp,

:nosecka: 32t 4/7

:morje::morje::morje: - kako ga že pogrešam; vonj po morju.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   junijke kje ste?
10.4.2005 11:16:21   
*maja
Ja kilce pri nas so šle gor za dobrih +7 kg, da se nič kaj ne pritožujem, ker sem se v prejšni nosečnosti zredila tak čas že za kar dobrih 14, tako da sem kar malo ponosna sama nase.
Pri nas že tudi nestrpno pričakujemo :duda:, predvsem starejša pupa je že neučakana.
Vidim, da že vse veselo pripravljate stvari, meni je pa kar malo nerodno povedat, da nimam pripravljeno še popolnoma nič. No ja, kupila sem nekaj stvari s kratkimi rokavi, to je pa tudi vse. :zmeden: Voziček in avtosedež že imamo od starejših dveh, edina stvar, ki jo imamo namen še nabavit je košek.

Energije imam še vedno dosti na zalogi, edino zvečer me malo zmanjka ;). Počutje je za čuda tudi še vedno odlično, brez kakršnih koli posebnih težav. Upam da bo tako ostalo tudi do konca :bravo:.

LP Maja :zaspan:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   junijke kje ste?
10.4.2005 13:39:49   
katarina2004
Tudi mi že nestrpno pričakujemo prihod naše :roza:. Pripravljeno mamo že skoraj vse samo še vozička nimamo. Glede oblekic smo kar malo pretiravali- če se je pa tako zelo težko upreti nakupovanju. Tudi jaz sem bila glede kil zelo zelo pridna 12-13:ups:.

Zanima me: Boste šle na morje letos? Mi se že tako veselimo, če bo vse ok z pupiko in mano nameravamo že konec avgusta na morje (ga tako zelo težko čakam). Mislite, da je to prekmalu?
Kaj pa glede imen ste se že odločile?
Pa porod naravno ali EA?

pozdravček vam in vašim :duda:

Katy + 31 t:roza:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   junijke kje ste?
10.4.2005 19:46:03   
Maša
Hojla punce...še jaz-ups midva...
sej smo se neki časa nazaj menile (junijke)da bi se v roku ene 14 dni dobile na enem:kava: če ste seveda za! Aja,...pa po vsej verjetnosti v Lj....vsaj do sedaj je bilo odziv takšen. No kaj več o tem čez čas;)
Drugače pa naj povem da se midva sploh ne tehtava več-saj me bodo spet v torek pri G.:)-
Nakupovalna mrzlica me je že ornk prijela ampak sem veliko dobila tko da verjento prav preveč ne bom "smela":)- zapravljati.
Katarina2004-mi bomo šli tudi konec avgusta na morje-ne pomoje ni prav nič prekamlu, le predaleč ni priporočljivo.
Jaz bom imela čisto klasičen porod brez EA,....za podrobnosti pa še ne vem:)...bo verjetno moj angelček narekoval ko bo čas!

Drugače pa mi zelo otrdeva trebuh, pa sramna kost me boli....ampak ko me moja pikica pozdravi s kakšno brco-pozabim na vse!!!!!!!!!!!!:bravo:

No se še beremo,
lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?