Vaše izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

baby23 -> Vaše izkušnje (9.4.2005 18:10:10)

Pozdravljene.
4 dni preden bi morala dobiti M (imam točen cilus 28 dni; vedno) se mi je pojavil rjav izcedek; bil je kar močen, enkrat je bilo tudi malo rdeče (samo prvi dan). Izcedek je bil do včeraj vedno šibkejši, včasih ga sploh ni bilo tudi po nekaj ur (8 ur). Je možno da je prišlo do vgnezditve?
Danes bi morala po datumu dobiti M, o njej ni ne duha ne sluha, tudi tipičnih znakov za M ni nikjer.
Ali naj jutri naredim test?

Sem pa že cel teden žejna kot sahara vode;

sE je kateri zgodilo isto in je bila potem noseča???

Že v naprej hvala za odgovore.

LP

baby23:rozica:

bobek05 -> Vaše izkušnje (9.4.2005 19:15:49)

Ne vem, če ti bom znala pomagat...

Jaz sem tudi imela redno M in takrat ko bi jo morala dobit, sem imela le majhen rjavkast izcedek... Ker se mi običajno M tako začenja (naslednji dan pa se "ulije"), sem pač mislila, da sem jo dobila... Drugi dan pa nič - spet samo malo rjavkasto (mislim, da celo manj kot prvi dan).. Dva dni kasneje sem naredla test in bil je pozitiven... Tako da ti priporočam, da še počakaš par dni, potem pa hitro po test.

Glede žeje pa ti ne znam razložit... Ko sem bila 3 tedne noseča (in še nisem vedela, da sem noseča), sem 1 teden spala več kot 12 ur vsaki dan... Po moje so začetni znaki ful različni..

Držim pesti...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.4.2005 19:51:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

rozi81 -> Vaše izkušnje (9.4.2005 20:50:08)

Baby 23 jaz ti lahko samo to povem da eden izmed mojih znakov je bila huda žeja, ker drugače pijem zelo malo takrat je bilo pa nenormalno. Pol me je pa še full zebl. Če te skrbi naredi test.

Lp S

miševi -> Vaše izkušnje (10.4.2005 9:47:08)

Tudi jaz sem imela enake znake kot rozi81. Kar naredi test.

Srečno!

baby23 -> Vaše izkušnje (10.4.2005 16:06:38)

včeraj sem naredila test BC mini, po nekaj minutah se je pokazala komaj vidna črica, ki naj bi potrdila nosečnost. Jaz ji še kar ne morem verjet.

Drugače pa od M ne duha ne sluha; znaki pa so naslednji:
- zelo zelo sem zaspana, že cel dan,
- še vedno sem non stop žejna
- boli me glava
- občasno me špika v trebuhu in jajčnikih; malo me včasih zabolijo tudi joškice

Joj, če sem slučajno res :nosecka: se mi bo najbrž kar zmešalo od sreče. V torek nameravam ponoviti test.

držite pesti.

Lp

Baby23:rozica:

PiaM -> Vaše izkušnje (10.4.2005 21:21:54)

Držimo pesti:miska:za:nosecka:1
Ko sem bila jaz prvič noseča le 1 teden sem si prvič v življenju odprla sama v hiši svoj pir:ups:, toliko o žeji...Zaspana sem bila na začetku zeelo, tako da sem skoraj vsak popoldan hodila spat.:zaspan:
Sporoči v torek, jaz čakam še 5-7 dni na rezultat.
:rozica:

Stran: [1]