Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 16:57:19
|
|
|
|
Tejči
|
Oj, jaz prodajam trikolesnika, rabljen je bil pa ravno za 2 vožnji (zaradi selitve ga potem nismo uporabljali). Če te zanima, mi pošlji tvoj e-mail, pa ti pošljem slikice... LP, Tea
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 17:16:35
|
|
|
|
Lorencia
|
Več info boš našla v sosednjem pofdorumu ( Kaj potrebujem za novorojenčka - ne vem če sem čisto prav napisala ), vglavnem tam so debate o otroški opremi.
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 18:38:35
|
|
|
|
michelleD
|
Lep pozdrav Tea ( Tejči) ja prosim pošlji mi sliko trikolesnika: michelle4_1@hotmail.com prosim pripiši še ceno Se pravi, voziček ste potebovali za dva otroka ali manj (malo) Hvala! by Mihela
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 19:43:32
|
|
|
|
Ploha
|
jst sm svojga rabljenega trikolesnika (quinny freestyle 3xl comfort) kupila v medvodah v komisijski trgovini, zgleda lep in ohranjen, kako se obnese pa še ne vem,...bom pa upam kmalu,..
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 6.1.2009 11:54:37
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem super duper voziček (sicer ne trikolesnik, ker mi niso všeč) kupila za slabih 400€, v akciji. Tko da mislim, da se da dober voziček kupit tud nov ceneje kot za 600 - 700€.
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 6.1.2009 19:51:18
|
|
|
|
EvCh
|
Zelo ugodno lahko dobiš trikolesnik Baby Boom. Uporabnice ga zelo hvalijo, tudi sama ga imam vendar ga še nisem preizkusila. Cena je 260 euro, v paketu je športni del in košara, avtosedežek pride pa na prodajne police nekje v začetku marca. Poglej pod forum "kaj potrebujem za novorojenčka" pod naslov "Baby Boom" za več informacij.
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 7.1.2009 7:53:15
|
|
|
|
borabara
|
vozeki so ugodni na e bayu, lahko ga naročiš iz Avstije al pa Nemčije poštnina pride 29-45€, lahjo ga greš p atud sama iskat ti pošiljam stran pa poglej jih je gor 300koshttp://baby.shop.ebay.de/items/Jogger__W0QQLHQ5fBINZ1QQProduktartdfbf6b3cZKinderwagenc2956985QQ_catrefZ1QQ_dmptZDEQ5fAllesUmsKindQ5fBabyQ5fKinderwagenQ5fBuggiesQQ_flnZ1QQ_sacatZ68423QQ_ssovZ1QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282 lp nin@
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?