Unikatna vabila (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Polonca s piko -> Unikatna vabila (5.1.2009 15:04:22)

Pozdravljene bodoče nevestice (in mogoče kak ženin zraven, če je ponesreči prijadral sem :) ).

Še ni preteklo veliko vode, kar sem se vneto pripravljala, tako kot ve. Najin dan D je bil 31.5.08. Da je bil še bolšejši sva takrat krstila še hčerko.

Sem mlada mamica, pred kratkim sem diplomirala na PeF, na žalost pa službe ni in ni. Zato sem se odločila, da vam tukaj ponudim izdelavo unikatnih ročno izdelanih poročnih vabil (zahval, šopkov... kar je v moji moči).

Srčno upam, da administratorji tega posta ne bodo jemali za oglaševanje in mi ga ne bodo vrgli dol. Poskušam pač izkoristiti svoj dar kreativnosti, ker, tako pač je, če si "neumen in se poročiš" - zavod ne da nič podpore, ker me mora (no, mene, in še hčerko) živeti mož... (Da ne bo pomote, osebno mi poroka pomeni zeeeelo veliko!)

Tudi za najino poroko sem izdelala vse sama, pa vam z veseljem pokažem, kaj sem sčarala... četudi ne boste men naročile, bo pa mogoče kateri padla dobra ideja, pa bo sama izdelala.
Je bilo zelo enostavno, verjetno bi se pa drugič lotila drugače, ker je bilo malo zoprno limat tiste rožice, a je bil tudi mož zadovoljen, tako, da se mi je kar fajn zdelo. Vesela sem bila tudi, ker jih je precej opazilo, da je bilo vse v stilu :)

Polonca s piko -> RE: Unikatna vabila (5.1.2009 15:10:46)

Ker ne znam dodati slik, rada pa bi vam pokazala svoja poročna vabila, zahvale, sedežni red, šopke... vas vabim, da si pogledate v mojem albumu: http://rizotka.moj-album.com/album/13853557/

sani1 -> RE: Unikatna vabila (5.1.2009 20:59:37)

Čudovite stvari. Ampak ko se bom jaz poročila boš po vsej verjetnosti ti že imela službo in ne bo časa...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Za vsak slučaj pa si bom spravila tvoj email...

Polonca s piko -> RE: Unikatna vabila (5.1.2009 22:50:20)

Si bom pa vzela čas. Za ustvarjanje si ga moram vzet, pa četudi potem par dni ni pospravljeno. Nad čimer mož godrnja, ampak sem pa jaz bolj mirna :D (Bolje da ustvarjam in ni pospravljeno, kot, da ne ustvarjam in sem tečna, ne?)

Hvala za pohvalo!

Aja, sicer pa lahko tudi vidva pohitita in ne čakata na maj :D (kot sva midva :D)

zimbra -> RE: Unikatna vabila (6.1.2009 7:36:01)

Polonca, tvoja vabila so FANTASTIČNA!!! Resno. Tudi jaz jih bom sicer sama delala, ker imam podobno kot ti malo kreativnega daru, a upam, da se bo katera od ostalih nevestic odločila zate. Res so čudovita vabila. Pa obilo uspeha pri iskanju službe. 

Polonca s piko -> RE: Unikatna vabila (6.1.2009 11:42:36)

Hvala Zimbra za pohvale in lepe želje! Vse dobro!

Lalica1 -> RE: Unikatna vabila (6.1.2009 11:59:51)

To me je pa skoraj na tla vrglo. Sem čisto paf...
Tudi jaz sem si za poroko sama naredila vabila in tiste zahvale... Pa sem bila zadovoljna z njimi in veliko ceneje me je prišlo, kot pa da bi kupila. Pa še unikat so bile.

Pa tvoja vabila so res čudovita. Kje jemlješ ideje za te stvari? Res super!

Želim ti vso srečo!

Polonca s piko -> RE: Unikatna vabila (6.1.2009 12:39:51)

Joj, Se mi je čudno zdelo, zakaj so vam tako hudo všeč... jst sm vas malo zavedla... pa ne zanalašč... V tisti mapci so moja poročna vabila samo tista z vrtnicami... vse ostalo (kjer je spodaj napisan ime in priimek) pa so voščilnice in ne vabila. Ker je s takimi precej ogromno dela... takale naprimer: http://www.moj-album.com/slike/11002912/dXtOrdcMnPnfKlTa.v.jpg vzame nekje 5 ur dela... 1 komad :)

Saj vem, kaj mi boste očitale... da imam preveč časa... [sm=smiley36.gif] no, dejstvo je, da imam pridno hčerko, pa da nimam televizije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lalica1 -> RE: Unikatna vabila (6.1.2009 12:47:52)

Važno je da svoj čas izkoristiš tako kot tebi paše in imaš nekaj od tega!!!
Tudi jaz rada ustvarjam in sem presrečna, če najdem čas za te stvari. Pa kvačkam tudi, čeprav imam majhno hčerkico. Je pa zelo pridna. Ampak maja se bo vse spremenilo, ker bo prišel še en član in verjetno ne bo več prostega časa.
Je pa fino, ko ustvariš nekaj novega, kajne?

Stran: [1]