Polonca s piko -> Unikatna vabila (5.1.2009 15:04:22)
|
Pozdravljene bodoče nevestice (in mogoče kak ženin zraven, če je ponesreči prijadral sem :) ). Še ni preteklo veliko vode, kar sem se vneto pripravljala, tako kot ve. Najin dan D je bil 31.5.08. Da je bil še bolšejši sva takrat krstila še hčerko. Sem mlada mamica, pred kratkim sem diplomirala na PeF, na žalost pa službe ni in ni. Zato sem se odločila, da vam tukaj ponudim izdelavo unikatnih ročno izdelanih poročnih vabil (zahval, šopkov... kar je v moji moči). Srčno upam, da administratorji tega posta ne bodo jemali za oglaševanje in mi ga ne bodo vrgli dol. Poskušam pač izkoristiti svoj dar kreativnosti, ker, tako pač je, če si "neumen in se poročiš" - zavod ne da nič podpore, ker me mora (no, mene, in še hčerko) živeti mož... (Da ne bo pomote, osebno mi poroka pomeni zeeeelo veliko!) Tudi za najino poroko sem izdelala vse sama, pa vam z veseljem pokažem, kaj sem sčarala... četudi ne boste men naročile, bo pa mogoče kateri padla dobra ideja, pa bo sama izdelala. Je bilo zelo enostavno, verjetno bi se pa drugič lotila drugače, ker je bilo malo zoprno limat tiste rožice, a je bil tudi mož zadovoljen, tako, da se mi je kar fajn zdelo. Vesela sem bila tudi, ker jih je precej opazilo, da je bilo vse v stilu :)
|
|
|
|