|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet...
9.4.2005 16:30:34   
Anonimen
...vgnezditvena krvavitev. Vem, da je že stokrat obdelana tema, ampak vseeno me zanima, če je imela katera podobno izkušnjo.

Pri sebi znam po znakih precej natančno ugovotviti, kdaj imam O. Tako sem točno vedela, kdaj bo prišla M. Med O sva imela z :love: tudi nezaščitene :sloncek:. sva kao malo pazila, ker še ne bi čisto takoj :duda:, če pa slučajno bi nastal, se pa tudi ne bi sekirala. M je prišla točno na napovedan dan. En dan prej sva z dragim tudi :sloncek:. Potem sem pa kakšen teden po M imela rahlo krvav izcedek. Ene dva, tri dni. Zdaj bi že morali biti kakšni znaki O, posledično bi se tudi M morala bližati, pa nobenih znakov. :zmeden: A je možno, da je kljub vsemu prišlo do oploditve, čeprav sem imela normalno M.

Hvala za vašo pomoč.

Lp :rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet...
9.4.2005 16:32:22   
pika74
To so pretežka vprašanja - celo G ne bi znal odgovoriti nanje.

Počakaj na dan, ko ti bo M zamujala in naredi test, pa boš videla.

:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet...
9.4.2005 16:37:23   
Anonimen
Saj v tem je fora, ker niti ne vem, kdaj mi bo zamujala. Po porodu še nimam čisto urejenega ciklusa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet...
9.4.2005 16:39:39   
pika74
pol pa lahko edin test nardiš, pa boš vidla, če je ratal

:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet...
11.4.2005 9:31:51   
girly
moj nasvet:počakaj še kakšen teden in potem naredi test.

da si noseča kljub M ni možno, je pa možno, da tisto ni bila M,ampak res kakšna VK al pa ovulacijska. ti tud ginekologi ne bojo znal povedat.

lahko je pa vse skupi znak kakšega vnetja, tko ga če bo test -, takoj na pregled.

pa srečno :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?