Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZANIMIVO...URŠA ČEPIN 5.1.2009 22:36:41
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
|
|
RE: ZANIMIVO...URŠA ČEPIN 5.1.2009 23:38:56
|
|
|
|
Ribica **
|
Teli novinarji bi se lahko naucili prav pisat premi govor Pa malo manj posevnega "tiska" tudi ne bi skodilo, se komaj bere. Vsebina je pa itak adijo pamet.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 5.1.2009 23:39:18 >
|
|
|
|
RE: ZANIMIVO...URŠA ČEPIN 6.1.2009 12:26:23
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Ko vsaj nekateri ljudje nebi imeli otrok bi bilo vse skupaj še smešno, tako pa je zgolj žalostno pa naj bo res ali pa ne .
|
|
RE: ZANIMIVO...URŠA ČEPIN 7.1.2009 15:48:58
|
|
|
|
alda
|
saj to ne more biti res!!!!!!!!! Izgleda, da se je naš Murko kloniral, oziroma svoj glas in stas, saj je čedalje več samooklicanih zvezd in zvezdic v tej naši oazi pod Alpami !! Kriza pa ta baba in njej podobne,...kaj vse naredijo za denar, prepoznavnost in podobne gluposti, nastradajo pa največkrat otroci in Mi , ki jih po sili prilike moramo kdaj poslušati in gledati,...potem pa ni čudno, da udarijo epidemije driskastih in bruhastih obolenj Se mi pa res ne zdi nič nenavadnega zaradi ločitve in ostalih bedarij, ker mislim, da ta in podobne veze, ki so zasnovane na tem , samo da boš viden, se vozil v dragih avtih z bogatimi tipi....keš pič... kot je že pravilno ugotovil naš dragi Klemen Klemen Pa veste kaj se velikokrat sprašujem : ali so ti naši novinarji tudi mal slepi , pa gluhi, pa debilni,...ko pišejo , kako je npr. kaka zvezdica blestela v svoji opravi, oziroma perfektno zapela nekaj, ..ko jo pa vidiš in slišiš, pa se ti zdi kot da so lih zalafali stari gramafon v muzeju, da do konca ne zariba oz, da je nekdo lih prišel s pustnega karnevala
|
|
RE: ZANIMIVO...URŠA ČEPIN 7.1.2009 15:52:54
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda saj to ne more biti res!!!!!!!!! Izgleda, da se je naš Murko kloniral, oziroma svoj glas in stas, saj je čedalje več samooklicanih zvezd in zvezdic v tej naši oazi pod Alpami !! Kriza pa ta baba in njej podobne,...kaj vse naredijo za denar, prepoznavnost in podobne gluposti, nastradajo pa največkrat otroci in Mi , ki jih po sili prilike moramo kdaj poslušati in gledati,...potem pa ni čudno, da udarijo epidemije driskastih in bruhastih obolenj Se mi pa res ne zdi nič nenavadnega zaradi ločitve in ostalih bedarij, ker mislim, da ta in podobne veze, ki so zasnovane na tem , samo da boš viden, se vozil v dragih avtih z bogatimi tipi....keš pič... kot je že pravilno ugotovil naš dragi Klemen Klemen Pa veste kaj se velikokrat sprašujem : ali so ti naši novinarji tudi mal slepi , pa gluhi, pa debilni,...ko pišejo , kako je npr. kaka zvezdica blestela v svoji opravi, oziroma perfektno zapela nekaj, ..ko jo pa vidiš in slišiš, pa se ti zdi kot da so lih zalafali stari gramafon v muzeju, da do konca ne zariba oz, da je nekdo lih prišel s pustnega karnevala mi je zmes zbrisalo konc stavka da nadaljujem : kot je že otkril Klemen Klemen ....so obsojene na propad,...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?