|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomaranče
5.1.2009 8:00:51   
Anonimen
zanima me,če kateri pašejo pomaranče. namreč jaz jih na dan
pojem okoli 7....user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomaranče
5.1.2009 8:01:43   
Anonimen
noseča sem pa 32 tednov. ne morem si pomagat, ker mi tak pašejo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 8:06:35   
MTFP
Meni so kak teden pasale, potem me je pa začel trebuh matrat če sem jih jedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 8:21:41   
pokec3609
jaz jih tut tolk pojem, da potem še ostale hrane ne morem več jesti.....sem pa imela na začetku nosečnosti invazijo na mandarine kar me je pa potem kar naenkrat minilo in na vrsto so prišle pomaranče....kaj bo sledilo po pomarančah pa ne vem...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 10:12:41   
ajam27
IZVIRNO SPOROČILO: pokec3609

jaz jih tut tolk pojem, da potem še ostale hrane ne morem več jesti.....sem pa imela na začetku nosečnosti invazijo na mandarine kar me je pa potem kar naenkrat minilo in na vrsto so prišle pomaranče....kaj bo sledilo po pomarančah pa ne vem...

Mogoče banane?user posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 10:50:02   
snikolina
Samo predlog- malo zmanjšaj količinsko (da ne jih ne poješ toliko naenkrat), da ne stakneš nosečniške sladkorne. Banane pa odsvetujem-ogromno sladkorja.  Tako se je začelo pri meni. Srečno.

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 11:05:26   
kaminek
men trenutno pače grozdje, sm ga za praznike pojedla 2 cela grozda. pa tud vso ostalo sadje mi paše. skoraj vsak dan pojem vsaj 1 jabolko, pa pomaranče, mnjami, so mi zdej skoraj boljš kot mandarineuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 11:48:08   
mišk
Jst pojem pa vsak dan ene dve kile mandarin ali klementin.user posted image  Če jih pa ni, pa se zadovoljim tudi s sedmimi pomarančami.user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 11:52:33   
Čebel@
jaz sem pojedla ogromno mandarin,sedaj pa sem in tja kakšno pomarančo samo za lušto ker me zgaga peče po njej

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2009 13:31:47   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: pokec3609

Enako. Če ne pojem vsaj 4 pomaranče zvečer, pa še kakšno čez dan se ne počutim dobro. Sicer pa imam jaz še samo 14 dni, tko da bo kmalu konec s tem prenažiranjemuser posted image
Ti kar jej, če ti paše. Boljše kot pa čokolada ali pa kakšni piškotiuser posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2009 13:32:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Samo predlog- malo zmanjšaj količinsko (da ne jih ne poješ toliko naenkrat), da ne stakneš nosečniške sladkorne. Banane pa odsvetujem-ogromno sladkorja.  Tako se je začelo pri meni. Srečno.

user posted image user posted image

a misliš, ker tko velik pojem pomaranč, da bi lahk tut od tega dobla nosečniško sladkorno?

drugače pa opažam, da sem zelo polna vode. vse kar popijem pa ko pojem po dve pomaranče naenkrat, se mi zdi da pol tolk vode ne gre z mene, kile pa kr rastejo...jem pa tut normalno, se nč ne nažiram, 3 obroke, normalno velike.
ima mogoče katera kaj izkušenj?

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2009 13:35:03   
Anonimen
ma, ne znam js to napisat izven oblačka, zato sem še enkrat tu kopirala.

a misliš, ker tko velik pojem pomaranč, da bi lahk tut od tega dobla nosečniško sladkorno?

drugače pa opažam, da sem zelo polna vode. vse kar popijem pa ko pojem po dve pomaranče naenkrat, se mi zdi da pol tolk vode ne gre z mene, kile pa kr rastejo...jem pa tut normalno, se nč ne nažiram, 3 obroke, normalno velike.
ima mogoče katera kaj izkušenj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2009 13:40:43   
snikolina
Kaj pa vem, jst sem mislila, da je zdravo da pojem veliko sadja, potem pa zadnji mesec NS, sem bla cist v soku. Diabetolog mi je svetoval eno do dve jabolki ali pomaranci na dan, ne naenkrat, pa nic grozdja in nic banan. Plus dieta/ampak to je ze druga stvar. Bi blo pa fajn, ce bi me kdo ze prej na to opozoril in bi payila pri hrani. Sicer pa ti tako na pregledu G testira urin, kjer se lako pokaze povisan sladkor. Tako je bilo pri meni.
Je pa res da ene pojeste/pojejo veliko sadja in se NS ne pojavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2009 13:47:44   
Anonimen
no jaz sem že bila na tistem testu in je bil sladkor vredu. ziher še bom pa enkrat mogla it ko bo vido da sem se spet zredila. ne spolnem se v katerem tednu sem bla, sm mela 61 kg. pol sem pa šla čez 5 tednov spet jih je blo pa 66,5.pol spet čez 4 tedne isto 66,5, zdej bo pa spet 5 tednov mim ko bo pregled jih je pa 70!

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2009 13:53:18   
snikolina
Drzim pesti, da ne bo nic narobe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2009 13:56:20   
Anonimen
ma sej se vredi počutim, mala pa tut še ful miga not, tak da me skor ne skrbi. ginekolog bo pa itak težil, pa reko da preveč jem. drug tedn mam pregled, bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2009 15:13:48   
naia
jaaaaaaa...men so kar govoril, da imam že oranžno kožo, pojedla sem dnevno 1-2kg pomaranč...zdaj (beri: zadnji teden) sem se začela kontrolirati, pojem 2 dnevno...kar se tiče nosečniške sladkorne...jedla sem jih k nora pa mi je nazadnje na kontroli pokazalo 4,6 (to je 90 min po zajtrku)...res pa je, da mi niso mogli določiti, če imam sladkorno ali ne, na prvem testu (50g glukoze) sem imela preveč (8,7), na drugem (100g) pa sem bruhcnla po 10-ih minutah...

da ne bomo vse rodile otroke z oranžnimi lasmi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?