ime tokra t za punčko (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mišika -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 15:08:56)

ker vem da pričakujemo punčko, izbiram ime za njo. Danes sem se prebudila z mislijo na ime Paulina, pa ne vem kje sem ga pobrala, ampak mi je zelo všeč, sem ga že napisala na prvo mesto na seznamu. Kaj pa ve pravite? lep deževen pozdravček vsem :nosecka: in njihovim:duda:

Pupica -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 15:18:29)

Naša je Tia.
Drugače mi je pa na T lepo tudi Trina in Tea.
Lp:kuza:

Anonimen -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 15:26:34)

http://www.ringaraja.net/nosecnost/imena.asp

Anonimen -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 15:29:04)

Ja, Paulina je zanimivo. Samo verjetno jo bodo v puberteti klicali Pavla. Pa Doroteja je meni tudi lepo.

lin -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 16:13:40)

Lepo ime(zame predolgo) glede tega kako jo pa bodo klicali v puberteti mislim da na vsako ime neki najdejo

mišika -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 16:25:56)

ravnokar je prišel dragi iz službe, pravi da sem našla zelo zanimivo ime in tudi lepo. Sprašuje me kje sem ga našla, oz. slišala pa mi ne verjame da sem se z njim zjutraj zbudila kar tako. Sedaj sem začela razmišljati če sem mogoče tudi kaj sanjala ponoči o kakšnem porodu pa o pupiki, a se na žalost nič ne spomnim.Tudi moja prvošolka pravi da je to to ime ki smo ga iskali že kar nekaj časa, tudi ona ima namreč bolj dolgo ime. Zaenkrat smo ime za pupiko našli, edino če se ne spomnim še kaj lepšega, avgust je namreč še daleč.Lp

Anonimen -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 16:29:36)

Super, mišika. Lepo ime. Tudi meni se je nekaj pdoobnega zgodilo s Tiborjem. Z imenom. In sedaj imamo fantka Tiborja. Lepo. Paulina.

frutka_ -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 17:00:15)

Meni je všeč. Morda pa razmislita o kakšnih različnih izvedbah imena npr.:Paula-Lina ali samo Lina...

mišika -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 17:14:12)

Lina mi je preveč pogosto ime, celo tukaj pri nas jih kar nekaj poznam,Paula-Lina mi pa ne zveni čist uredu. Poznam deklico ki ji je ime Nives-Barbara to pa zato ker se mama in oči nista mogla zedinit, pa nisem preveč pristašica dveh imen.Lp in hvala za mnenja.

Anonimen -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 17:18:48)

Meni se pa Paulina zdi resnično eno lepo ime, ki je res ime in ne neka izpeljanka. Lina je spet ena moderna (morda sedaj niti ne več) izpeljanka, dve imeni je pa spet moderno dajati zaradi ne vem česa že. Je kar Paulina super, izvirno in lepo. Moje mnenje. Če mi ne bi živeli v Sloveniji, bi bila moja deklica (če bi jo imela) Delphine. Malo me spomni na Paulino.

babylove -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 17:23:02)

Meni je všeč Paulina, nekaj posebnega je - ime s karakterjem ;).

lidia -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 17:55:17)

Ne boš verjela, jaz sem tudi izbrala to ime za punčko, jaz sem ga poslovenila iz francoskega Pauline, s tem da sem jaz nameravala pisati Pavlina. No, pol je pa prišel Lukas. Meni je Pavlina oz. Paulina na vsak način res zelo lepo, tako večno lepo ime.

:metulj:

lidia -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 17:58:22)

Ja, Delphine je tudi meni ful lepo ime...ma francoska imena pač...večinoma so vsa zelo lepa, meni.

babylove -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 18:00:59)

Oj lidia, kje hodiš?

Anonimen -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 18:53:39)

Ne Lina, bodi pametna, Paulina je resnično enkratno ime. Uporabita ga, kaj in kako jo bodo klicali v puberteti, pa ni pomembno, za vsakeega tako ali drugače najdejo kakšno ime.

Paulina, res zelo lepo. ;)

Anonimen -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 18:59:52)

Lidia, a ni v Jadranu Krtu njegova mama Pavlina poročena z Lukasom? Haha, takoj sem dobila asociacijo.

Meni je tudi to ime všeč, samo jaz bi dala Pavlina, ker mi je bolj domače.

aiwa -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 19:07:08)

Zelo lepo ime. Še bolj mi je všeč zato, ker jih je malo zadnja leta. V povprečju ena vsako leto v Sloveniji, tako kaže statistika.
lp:kava:

ZARA -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 19:10:32)

Jst tud glasujem za Paulino,ce ti je vsec...pa zelo je redko!!

MINEJA -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 19:58:09)

Meni je všeč Paulina ...

Najlepše ime pa mi je AMELI.

Kolegica bo rodila junija in bo imela ALIS.

Sodelavka ima LANO in AJDO.

LP

TaRe* -> ime tokra t za punčko (9.4.2005 23:25:08)

:bravo:Paulina:bravo:
Kje si hodila,ko sem se jaz z tem ubadala.?

Mi je pa vedno bolj všeč tudi TEREZIJA.:bravo:

Stran: [1]