amoksiklav in vnetje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> amoksiklav in vnetje (4.1.2009 19:11:42)

pozdravljene!

na vas se obračam s prošnjo če je imela katera od vas podobne probleme.
Sedaj sem  v 36t [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in sem imela bronhitis, pol sem šla k zdravniku in mi je dal amoksiklav, dokler nisem imela amoksiklava je blo vse v redu, ko sem ga začela jemati po parih dneh me je začelo ful pečt na splovilih pa tak bel kokr gnoj mi gre iz nožnice pa ful peče boli, pa kr take kepe gredo ven.

zej pa ne vem kaj naj naredim v torek imam pregled pri svoji g. 

se skoz kokr grem na wc tud pol v kopalnici skoz umijem s chilly antibacterio pa ni nič bolje.  sedaj pa ne vem kaj še lahko naredim v bistvu pa kej drugega tud ne upam probati.

že v naprej vam najlepša hvala za odgovore.
lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.1.2009 19:16:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ANITA D. -> RE: amoksiklav in vnetje (4.1.2009 19:16:55)

lahko da so glivice,jaz(nisem noseča) sem lani jemala amoksiklav pol sem pa dobila vnetje-glivice G.je rekel da od antibiotika,če te je strah poklič dežurnega in ti bo najbolj svetoval.

Lp

felix7 -> RE: amoksiklav in vnetje (4.1.2009 20:08:09)

problem vseh antibiotikov je v tem, da pobijejo poleg slabih bakterij tudi tiste, ki so nujne za normalno delovanje telesa in so koristne. Praktično ti antibiotik zruši imunski sistem. Zato se potem pojavijo še druga vnetja in smo bolj dovzetni za razna obolenja. Jaz bi si tudi pomagala s Canestenom in počakala do pregleda.

LERO -> RE: amoksiklav in vnetje (4.1.2009 20:12:41)

Meni se to dela po Hiconcilu, obupno boli, peče, srbi oz. ne znam opisati. Malo mi je pomagala krema Canesten. Z antibiotikom nisem prenehala, po enem tednu pa sem tak šla h G in mi je dal istoimenske tabletke za v nožnico in je pomagalo.
Jaz sem raje potrbela, ker je ta prehlad nenormalen.

Anonimen -> RE: amoksiklav in vnetje (4.1.2009 22:05:05)

najlepša vam hvala za odgovore sem šla k sosedi po canesten ker doma nimam nič ker se mi je to prvič naredlo.

vsem najlepša hvala

Stran: [1]