|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultiva v porodnišnici celje
4.1.2009 19:06:05   
brigita23
pozdravljene

vem da je tema ultiva že odprta pa vendar so podatki zelo stari iz leta 2007, zanima me če je katera zdaj rodila s pomočjo ultive v celju in kakšne so njene izkušnje?, ali pa če katera namerava rodit in se je o ultivi v celju že pozanimala.
lep pozdravček vsem in hvala za odgovor

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultiva v porodnišnici celje
4.1.2009 21:06:47   
zmajaz
Se pridružujem vprašanju - tudi mene to zelo zanima, če zna katera kaj več povedati. user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2009 22:03:19   
koss
Jaz sem sicer še  v azčetku nosečnosti, in sem imela včeraj ravno pregled pri G. v Celju...Malo sme jo vprasala kako je z ultivo v Celju..Rekla je, da je v Celju ni možno imeti, ker ni dovolj osebja, najpa se pozanimam malo po sdrugih porodnišnicah..Kranj, Ptuj ..tam se te stvari da urediti. Lp

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2009 22:21:58   
zmajaz
Koss - hvala za odgovor. Saj sem si mislila, da bo kaj takega.
No - jaz na Ptuj, kjer prakticirajo ultivo, sicer nimam dosti dlje kot do Celja, vendar sem prvič bila v Celju zelo zadovoljna, zato sem se zdaj že kar nekako odločila, da bom šla kar v Celje - pa četudi brez ultive. Če sem prvič zdržala brez, bom pa še v drugo. Sicer se pa tudi na Ptuju baje rado zgodi, da ostaneš brez ultive, ker so babice precej proti njej in zelo zagovarjajo naravni porod.

(odgovor članu koss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2009 0:12:00   
LaraS
To pa ravno ne bo držalo. Ravno danes sem bila na pregledu v Ce bolnici, kjer je pred vstopom v sobo z ultrazvokom obešen listek s številko anestezista, s katerim se lahko dogovoriš za ultivo. Edini problem je menda ta, da je edini - in če ga, ko ti rojevaš, ni ...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2009 9:17:42   
Anonimen
zdravo.

ravno zadnič sem v materinski šoli dobila podatek, da če želiš ultivo ali epiduralno, da to v celju dela dr. Jošt. dali so  nam celo telefonsko, ki pa si jo žal nisem napisala. no, verjetno ti bi jo v bolnici dali, če bi rekla. so pa tut v materinski omenl problem, da je edini in da če ma čas pride, drugače pa ne....tak da moreš met res hudičevo srečo, razen če se fiksno prej ne zmeniš z njim....

upam, da sem vsaj malo pomagala.

(odgovor članu LaraS)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2009 9:40:43   
pajek
Pozdravljene !

Moja svakinja je lani v začetku maja rodila v Celju z ultivo. Prej se ni nič zmenila, je pa imela srečo, da je bil anestezist tam. Pravi, da je bilo super in ni primerjave s prvič, ko je rodila brez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2009 12:53:03   
brigita23
punce, super ste da zdaj vemo kaj več o temuser posted image user posted image user posted image
Bi pa res lahko še kakšnega anastezista imeluser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2009 14:57:32   
Binca1
Živjo punce! Pred kratkim sem rodila v celjski porodnišnici in se prej zanimala za ultivo ali epiduralno..Vse to res drži, da imajo le enega anestezista in moraš imeti srečo da je tam..je pa tudi cena kar visoka..Mislim da je 165€ ultiva in epiduralna! Na koncu sem rodila s protibolečinsko anestezijo, ki hkrati odpira in pospeši porod in je bilo prav tako ok..Mi je rekla babica, da če je ne bi dobila bi vse skupaj trajalo še vsaj 2 uri.. Upam da sem še kateri pomagala, tistim ki pa ste v pričakovanju pa želim čim lažji porod in lep preostanek nosečnosti! 

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2009 18:42:13   
kpmk
Ojla!

Ja tole z Ultivo je pa res smešno,... samo en anestezist, in zelo različne cene glede po porodniščnicah,... ker je nekje baje Ultiva tudi zastonj in 100%, v Ce pa je samo če je dr. Jošt dosegljiv. Tud jst ga nameravam poklicat, pa nekako ne vem kdaj je pravi čas ker sem nekje prebrala da zna biti tećen user posted image  ne vem no,...
Aja drugače pa mi je Ultivo priporočil tudi moj G. tako da res mislim da je super zadeva,.....

LP

(odgovor članu Binca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2009 18:44:13   
kpmk
Pa še to na enem forumu pa sem celo zasledila da je Ultiva v Ce brezplačna user posted image

user posted image Prijavljen(a)

verchi
Zarodek
user posted image
user posted image Neprijavljen

Prispevek: 23

user posted image

Re: ULTIVA « Odgovori #1 dne: December 04, 2008, 21:12:32 »

Ultiva v porodnišnici Celje je brezplačna, sem govorila z dr.Joštom, ki to izvaja, vendar mora takrat tudi biti on prisoten... http://www.mama.si/forum/index.php?topic=48999.msg1416005

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2009 22:39:06   
magnolija1984
kako je pa v Slovenj Gradcu z epiduralno? mogoče katera ve, je tudi plačljiva in odvisna od sreče če je tam anestezist??

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2009 8:42:13   
barbi__ka
V Slovenj Gradcu je epiduralna zastonj in je dosegljiva 24 ur. Tudi sama nameravam it tja. Sem pa iz Maribora

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2009 2:45:07   
magnolija1984
ja sej js bi prav zaradi tega šla v SG čeprav mam iz velenja bližje celje , avtocesta.......v Sg ko se peljem je dlje pa še oni nori ovinki tam. ah bo že sam da bo manj bolelouser posted image

(odgovor članu barbi__ka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?