Ta neučakanost!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cica -> Ta neučakanost!! (9.4.2005 14:52:14)

:rozica: Drage Pike!:rozica:
Res sem neučakana, pa vendar vas naprošam za vaše mnenje oz. izkušnjo.
Na testu za preverjanje nosečnosti piše, da test pokaže že 8-10 dan od dneva oploditve (jutranji urin), pa me zanima, ali v primeru da takrat ( dva dni pred M)pokaže neg. do oploditve tudi res ni prišlo.
Krče in zbadanje čutim že dober teden, tako da imam sicer malo upanja, vse kaže bolj na M.Pa vseeno me zanima, kakšne so vaše izkušnje. :rozica::rozica:

Maša26 -> Ta neučakanost!! (9.4.2005 14:59:53)

Oj neučakanka ;),
praviloma če bi test že moral pokazat pa ne pokaže, ni :nosecka: :ups:

Lahko si pa imela kasneje O in še ni tolk časa od oploditve, lahko kljub nosečnosti še nimaš dovolj nos. hormona pa še ene par variant je možnih..

Ne morem rečt drugega, kot da poskusi še malo počakat. Če ti ne bo pokazal, se boš itak tolažila, da je še prezgodaj in ne boš nič manj živčna. Če pa si :nosecka:, boš čez par dni še toliko bolj :);)

Držim pesti.

LP!:rozica:

aljča -> Ta neučakanost!! (9.4.2005 15:11:14)

Pozdravljena Cica!
Če bi vedele kdaj je prišlo do oploditve bi delale teste takrat vse, ane? V vsepogledih je najbolje počakati dan ko naj bi prišla:hudicek:pa še takrat ni rečeno, da ti bo test pokazal da si noseča.Vsaki lahko pokaže drugače.Če imaš redno :hudicek:si lahko samo toliko pomagaš, da si izračunaš kdaj naj bi bila naslednja:hudicek: in takrat narediš test.Če ti zamuja en dan lahko daš tudi že v labaratoriju kri pa ti tam 100%lahko povedo kaj je s teboj.Vseeno pa držim pesti da bi ti pokazalo:modri::roza:.
L.p. Alja:metulj::metulj:

girly -> Ta neučakanost!! (11.4.2005 9:26:49)

cica!

najbolje je, da počakaš, da ti M kakih par dni (najbolje 7) zamuja.takrat test pokaže najbolj zanesljivo. na tvojem mestu jst ne bi še delala testa, ker če M ne bo in bo test pokazal - boš test itak mogla ponovit.pa še razočarana boš...

če si :nosecka: potem bo test tud čez en teden pokazal.vem, da je težko čakat 8sm tud sama na tem),ampak verjemi, da je boljše malo počakat in si potem še toliko bolj vesel.

pa lep dan :kuza:

Stran: [1]