Hope2 -> RE: Kateri otroški voziček izbrati? (8.1.2009 12:19:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima, tiste ki imate bugaboo voziček, kje ste ga kupile? Kje je nabolj ugodna cena? Pa še nekaj me zanima Quinny buzz 4, uporabnice kako ste zadovoljne s tem vozičkom, živim namreč v centru mesta in me zanima kateri voziček najbolj priporočate za po tlakovcih? hvala vam in lepo se imejte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] Ena znanka živi na Miklošičevi in je imela bugabooja, pa je bila zelo zadovoljna, je menjala kar nekaj vozičkov in je bila nad tem najbolj navdušena. Vendar jaz, ko sem malega peljala po tlakovcih se je voziček tresel, čeprav ima voziček amortizerje. To je pri tlakovcih zelo pomembno. Malček je vseeno spal in ga ni nič motilo. Pomoje bi pa bila lepša vožnja, če bi spredaj bila velika kolesa oz kak športni trikolesnik. V Slo se bugabooji kupiji v bušiju, to je v BTC, drugače so cenejši v tujini, vendar te pa spet poštnina velik stane, pa nekateri ne pošiljajo v Slovenijo. En link je že ena prilimala, kje so cenejši, lahko pa še pogledaš na ebayu, kjer prodajajo tako nove, kot rabljene.
|
|
|
|