Čupka -> RE: Starsi in bozicno/novoletna voscila (4.1.2009 17:49:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Letos prvic za novega leta dan nisem poklicala mamo in voscila. To pa zato, ker to naredim vsako leto JAZ, za bozic in za novo leto, pa sem rekla letos bom pocakala, da poklice ona. In namesto tega mi v petek, 2.1. brat, ki zivi z mamo, poslje sporocilo, da ce je vse ok in da kako to da nisem voscila. [sm=zmeden.gif] Sem se naredila francoza in sem klicala sele danes, ampak ne kao za voscilo, kar tako malo za 5 min. pa ni nic rekla. Ne vem, ali morajo biti zmeraj otroci, ki naredijo prvo potezo? [sm=zmeden.gif] Kako izgledajo taksna voscila pri vas? Jaz se z mojo mamo nikoli nisem razumela in se tudi ne bom. Ona se sedaj, ko sem samostojna in financno bolje preskrbljena kot so bili moji starsi, obnasa kot da sem njen dolznik za celo zivljenje. Jaz pa se s tem ne strinjam in bolj ko se tako obnasa, manj volje imam, da pomagam... Veš, Gina ima verjetno prav. Kaj pa če imaš bolj ti občutek, da se do tebe obnaša kot da si njen dolžnik? imaš mogoče zaradi česa slabo vest? Ali pa imaš ti občutek, da bi ji mogla nekako povrnit, kar je "naredila" zate? Kaj pa če bi enostavno pozabila vse, kar je bilo, oziroma česar ni bilo, in enostavno poklicala in voščila, ker bi ti to več kot očitno pomenilo manjši napor, kot ti ga povzorča sedaj tole mozganje in tuhtanje... Očitno ti vendarle ni čisto vseeno za tvojo mami in za vajin odnos. In mislim da je kujanenj v takih primerih povsem nepotrebno. Še vedno je tvoja mami in ti njena hči...
|
|
|
|