|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 9:23:18   
PiaM
Čeprav je pri nas deževno :( , pa vseseno pošiljam lepe pozdrave.Kaj danes bom pa sama :kava: pila?
Ali vse še pančkate :zaspan: ali pa se dejavne bolj v službi na RR :zmeden2: ? Samo 2 sta gor...:miska:
Se mi bo ktera pridružla?:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 14:24:33   
aljča
Pia prav lep popoldanski pozdrav.Zjutraj bi si ti pridružila na:kava::kava:pa sem bila nekaj časa na forumu pol mi je pa zaštekal.Zdej sem pršla komaj nazaj gor in vidim, da smo novi-so se taglavni mal potrudili in nam mal polepšali stran,da bomo še raje pisale ane ?Kaj pravš ti?:rozica::rozica::rozica::rozica:
lep pozdrav Alja:metulj::metulj:zdej bo pasala že popoldanska:kava::kava::kava:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 14:31:45   
PiaM
Živjo, Aljča! Ja, res je, paše že popoldanska:kava:, smo po kosilu.Ja, tud mene je ven vrglo, glavno da spet dela :) in se spet dalje beremo.Fajn da se trudijo, se strinjam :bravo: z RR.
:rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:36:11   
Anitka
Dan punce!;)

Jaz bi tudi eno popoldansko :kava: V tem turobnem vremenu bi se mi kar prilegla. In kaj počnete?

:pika:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:38:29   
pika74
doma na kavču mrtinčkava s svojim:love::love:

pa ti?

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:44:06   
Anitka
HEJ :love:

Jaz sem pa likala, zdaj pa nervozno poskakujem po hiši in pričakujem ponedeljkov odhod v bolnico :grrr:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:46:13   
pika74
a v pon. greš.

Kdaj pa? A morš bit tam že zjutrej? Kdaj te bojo pa operiral? Uf sm firbc:ups:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:47:33   
GoYa
Anitka, :miska: za ponedeljek.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:48:40   
Anitka
O ti firbec mali :)-;):)-;)

Ja v ponedeljek grem in sicer moram bit tam ob 11.45, v torek pa operacija. Se že zdaj tresem ko šiba na vodi in spanje ponoči je katastrofalno - že kar sanjam o klistirju, pa o narkozi....

A prideš kaj v MB? ;)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:53:27   
Anitka
Hej GoYa, kako kaj?

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:54:37   
pika74
Ej se spomnem. Ampak ni hudga veš. SE da prežvet. Tud klistir ni tok zoprn. Odvisn kaj ti dajo. Nam so dal en sirup (jst sm ga imenovala kr OREHOVC:)-:)-:)- ). Edin mal večkrat morš pol it na WC.

Ko je pa operacija je pa itak vse pod narkozo. Zaspiš in ko se zbudiš je vse že za tabo. Vse ti prnesejo in poskrbijo za tebe.

Boš vidla, da ne bo hudga. Pa ti si itak korajžna punca. HSG je bil men hujš.

A v MB? Bom vidla, če se bo dal kej skombinirat. Morm še mal podebatirat s svojim :love:.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:56:11   
Bety
dobro jutro?!?!? Dober popoldan!!!

Anitka, :rozica: za tebe in :kuza: za ponedeljek... samo še malo potrpi, pa bo prišel tvoj dan D... ko nam boš napisala na RR

In test je pokazal.....:modri: .....ne morem verjeti..

Klistirja se ne bati...ni nič posebnega...začutiš čisto malo mlačno vodo in nič drugega...narkoza pa je nekaj čudovitega...se naspiš za vseh 10 let bandanja ...in, ko se zbudiš, se dobro počutiš...

Moja M pa zamuja...nisem delala testa, ker je brez veze...nimam občutka, da bi bila noseča...verjetno je O bila kasneje in moram čakati...

Jaz moram pospravljati, pa se mi ne da...kar spat bi šla...

Pozdravček

:rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:59:17   
Anitka
Pika :love: važi, če bo kaka varianta sporoči.

Bety :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: , morda pa je le uspelo. A da se za 10 let naspim?:zmeden2::)- To bo pa fino, bom torej top fit za nočna vstajanja, ko bo :duda: :)-:)-:)-

Pa pojdi spat, delo bo itak počakalo:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 15:59:26   
pika74
ja jst sm slišala, da je klistir boljš kot sirup.

Pri klistirju je hitr mim. Pri sirupu pa traja, preden začne delovat. Me smo ga v bolnci doble okol 2h, pa se je šele ob 8h, 9h začela procesija proti WCju in nazaj. Pol pa še celo noč. In še zjutrej pred operacijo ob 9h sm mogla na WC:ups:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:02:17   
Anitka
Ma za :duda: bom pa tud tale klistir "požrla". Si bom dobro ogledala in naštudirala pot do WC-ja pa bo :)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:03:49   
pika74
ja pr nas v LJ je blo fajn, k je blo bliz.

Sam smo pa strelal tm na WCju, da je kr pokal od smeha :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:04:11   
Pia73
V MB so tiste, ki so imela laparo dobile sirup in klistir,... :(

Sicer pa Anitka jaz sem imela vsako stvar posebej pa sem preživela, tako da ni panike veš!

Če pa bo uspela Pika74 skombinirat boš spoznala tudi mene! :love::love::love:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:04:38   
GoYa
Anitka, bolj tko :zmeden2:
Naju z neni navdaja mal pesimizma. V bistu nihamo: gor, dol....

Jaz sem pred laparo dobila sirup in sem bila en dan pred posegom doma. Tako da sem ga doma pila in se doma sčistila :bravo:

Pred HSG pa klistir....bljek :(

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:05:35   
Anitka
Hoj Pia :love::love::love:, upam, da se končno res spoznave tudi midve :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:06:20   
Pia73
GoYa, neni kar optimistično bo treba še en teden počakat! Mi smo z vama! :miska::miska::miska::miska::miska:
Pol pa še s Klariso! :miska::miska::miska:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:08:49   
GoYa
Se mi zdi, da v tem postopku vse zdržiš, samo tole čakanje pa te res po malem ubija. Ampak tudi to je del postopka in bo treba preživiet, ne glede na rezultat.....

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:10:10   
Pia73
In me mislimo na vas, čeprav žal to čakanja nič ne skrajša,... :(

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:10:21   
pika74
GoYa in neni - ne se sekirat in obremenjevat. Itak ne morta nič več nardit, kot čakat na rezultat.

Včasih se preveč obremenjujemo in nalagamo pretežka bremena...pa nimamo niti moči, da bi kej spremenili.

Bolj, ko se bosta obremenjevali, bolj bosta pod stresom in težje bo za :duda::duda::duda:.

Probejta mal odmislt - če se le da:rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:10:33   
Anitka
GoYa kar optimistično z Neni naprej. In da vama čas hitro mine in enako potem še za Klariso

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dobro jutro, punce
9.4.2005 16:14:31   
pika74
pa ti tud Anitka :miska::miska::miska::miska: optimizem v roke pa pot pod noge :)-:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?