Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 3.1.2009 23:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas traja nekih slabih 45 minut, pa zanimiv mi je, ker sem kot otrok zlo nerada hodila k maši, zdj pa k sm starejša grem pa enx na mesec kar rada. Pa se ni spremenilo moje verovanje v vse skupej, ampak mi na vsake tolk časa paše it v cerkev, ker je res mir, tisto urco odklopm druge stvari, kej premislem in se načeloma pol bolje počutm...
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 3.1.2009 23:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
[quote[Toliko mi je že jasno, da ne bi butasto gledala, v čem je stvar. [/quote] To ni nic takega, ce tam butasto gledas.
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 0:02:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II [quote[Toliko mi je že jasno, da ne bi butasto gledala, v čem je stvar. To ni nic takega, ce tam butasto gledas. Itak. Po večini imajo vsi možgane odklopljene. Še dobr, da jim slina iz ust ne teče...
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 0:13:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vprašanje, če imajo kakšne mini slušalke v ušesih in Mp3 player pod jakno.
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 9:08:02
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Vprašanje, če imajo kakšne mini slušalke v ušesih in Mp3 player pod jakno. To pa se ne spodobi v cerkvi. Toliko spoštovanja pa menda premore vsak V tvoji neposredni bližini imaš 2 veliki cerkvi, pa malo pokukaj notri. Pri vstopu v cerkev se navadno prekrižaš.
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 9:40:58
|
|
|
|
silvya
|
Ni mi jasno zakaj bi kdo hotel it v cerkev, če je to proti njegovi svobodni volji Iz radovednosti? Pol taka oseba ni nič boljša od onih opravljivih žensk, ki se vsedejo v zadnje klopi uro pred pričetkom maše.
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 11:09:03
|
|
|
|
muki1
|
Torej niste šli na slalom v Zagreb ?
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 11:30:44
|
|
|
|
Rubin.
|
TT si se fajn potrudila , samo mislim, da uzalud. Kerensa je bila samo brez dela, pa je pač nekaj kloftala .
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 11:31:26
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Torej niste šli na slalom v Zagreb ? Ne, zato pa je morala k spovedi.
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 11:35:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Ni mi jasno zakaj bi kdo hotel it v cerkev, če je to proti njegovi svobodni volji Iz radovednosti? Pol taka oseba ni nič boljša od onih opravljivih žensk, ki se vsedejo v zadnje klopi uro pred pričetkom maše. Se strinjam. Zato tudi ne grem v cerkev. IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Torej niste šli na slalom v Zagreb ? Saj sem že tam napisala, da ne bomo šli, če je 3-4 ure za čakat na avtobus za dol s Sljeme-na.
|
|
|
|
RE: Please, ne se smejat :-), ampak... 4.1.2009 12:26:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Sicer je že en cajt odkar sem bila nazadnje pri maši, ampak vedno mi je bil naljubši zadnji del ko reče župnik pojoče: Pooojdiite v miiiru! Farani pa: Bogu hvala! (jaz sem pa vedno še dodala Bogu hvala...."da je konc maše!")
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 14:06:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 10:38:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?