buča -> Homeopatija (8.4.2005 23:29:13)
|
Pismo,sj vem,da sem pozna(pa bom jutri zato prva:)-)Nekaj me zanima.Danes je imel moj dragi zdravnika,ki mu ga je zrihtala njegova mami(moja tašča).Že to se mi je zdel čudn,da stane pregled 15 čukov.Sploh mi niso povedali,da gre za homeopata. Večkrat je že šel do svojega zdravnika,ker se mu vsake 2 meseca pojavijo bele pike v grlu-kao afte,samo,da niso afte.Zdravniku se nikoli ni zdelo vredno,da bi mu dal odvzeti bris grla,žalostno.ampak on takrat ne more jesti,piti,skorajda govoriti.Najbrž mu je zato njegova mami zrihtala homeopata.Ta mu je rekel,da ga bo 10000 posto pozdravil.Ja ok,upam,da res. Mene zanima samo drage dame,če kaj daste na homeopate,ker povem vam,da je dal za pregled 15 čukov in za zdravila še 7.Skupaj 22.Zdej pa ma čez 3 tedne spet,kao pregled pol ceneje,pa še zmer drago.Ne vem,kako bova še to plačevala(zdravila pa so taka kot tic-tac bonbončki,pa še to jih je baje pol ure iskal v eni vliki vrečki z vsemi pomešanimi tabletkami!!! MA men je to čudn,kaj pa vam? Se slišmo jutri,zaenkrat lahko nočko:zaspan:
|
|
|
|