Anonimen -> Darilo za krst-kaj so dobili (9.4.2005 9:28:38)
|
Moj je za krst dobil toliko stvari, da mi še sedaj ni jasno. Tega nisem pričakovala. Najprej od botrce medvedeka plišastega, zlato verižico z križcem, potem je dobil od lubce tricikel za kasneje, pa album za slikce, otroško sveto pismo, pleničke, oblačilca, dinarčke, pa še in še...skoraj me je kap. Tega nisem pričakovala. Sigurno sem še pozabila kaj napisati...ampak bilo je res veliko daril. Pa ne bi bilo potrebno, ker se mali ni in ni mogel nagledati vsega, jaz pa tudi ne. Vesela sem daril, seveda, še bolj pa sem bila vesela povratne informacije, da smo se vsi imela zelo zelo lepo in tudi lokacija jih je bila všeč. Otroci so se ujeli in se lepo igrali...to pa je najvažnejše. Še si želim takih srečanj, seveda brez daril, ker mi je bilo malo nerodno, ker kot sem že napisala, bilo jih je ohohoooo in tega resnično nisem pričakovala. Ne morem pa si iz glave izbrisati en dogodek v zvezi z darilom..lubca od mojga sončka, ki je 4 mesece starejša naju je hecala naj ugibam kaj bo dobil, ko so pa pozvonili in sem odprla vrata in so noter zapeljali tricikel..ojej..še zdaj imam solzne oči ko se spomnim. To se mi je tako utisnilo v spomin, da ne morem pozabiti. Zelo lepi so takšni trenutki. Ma, že nakladam, danes sem malo preveč ranjena v čustva..dovolj bo. Lep krst želim!:rozica:
|
|
|
|