RE: čedalje bolj mi gredo na živce (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


felix7 -> RE: čedalje bolj mi gredo na živce (4.1.2009 15:33:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Aja, kako se znajdem? Svoje čase sem človeku povedala, da se uriva in naj se neha. Danes nimam več volje se vedno bongat. Včasih se. Sicer pa se mu zelo na široko umaknem in z obema rokama pokažem, da je welcome, naj se urine pred mene. Mal cinično sicer. Pred novim letom se mi je zgodilo, da je en zapeljal v neprodnostno smer direkt pred mene, me je izsilil, pa se ful razburjal in krilil z rokama. No, sem ga ne cajt gledala, potem sem mu poslala poljubček in se zapeljala rikverc in se mu umaknila, da je gospoda lahko šla mimo. Od šoka mi je potem mahal prav prijazno.


vsa čast, Gina, točno tako je, ko naletiš na enega kretena, ki dokazuje svoj prav, ga s prijaznostjo najbolje razorožiš. Pa še ti imaš dober občutek do sebe, ker ne dovoliš, da bi te to znerviralo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




lotoska -> RE: čedalje bolj mi gredo na živce (4.1.2009 15:52:13)

Meni se je pa pred božičem zgodilo ravno nasprotno v leclercu.  Sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], v vozičku sem imela 2 letnico in nekaj drobnarij, gužva pred blagajnami pa za znoret. In sem vdana v usodo čakala v vrsti, ko sta me iz sosednje vrste tik pred tekočim trakom poklicala mlajši moški, pred njim je stala pa starejša gospa in mi rekla naj grem pred njiju. Seveda sem šla vsa vesela, ker se mi še ni zgodilo, da bi mi kdo kdaj dal prednost, pa še komaj sem stala. Obema sem se zahvalila, pa mi reče ta gospa, če nimajo v trgovini posebne blagajne za take mlade družinice. Ja jo imajo, ampak je bila tam vrsta samih mladoletnic in bi enako tam čakala kot kjerkoli drugje.

Tako da redke izjeme so še, ne pozabit!




* Mateja * -> RE: čedalje bolj mi gredo na živce (4.1.2009 19:41:29)

v zadnje me je razpiz... to, ko je trgovka v M. r4ekla naj pohitim, da oma bi rada šla domov. pa ni še bila ura za zapret, je še manjkalo. In pol smo se primle na blagajni. Da ona stalno dela, da bi rada šla domov, ..., Pa kaj mene to briga! Tako da take stvrai me motijo, drgač pa veliko potrpim in molčim. Do ene meje pač. Pa nisem še stara!




urška76 -> RE: čedalje bolj mi gredo na živce (4.1.2009 20:07:16)

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Meni se je pa pred božičem zgodilo ravno nasprotno v leclercu.  Sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , v vozičku sem imela 2 letnico in nekaj drobnarij, gužva pred blagajnami pa za znoret. In sem vdana v usodo čakala v vrsti, ko sta me iz sosednje vrste tik pred tekočim trakom poklicala mlajši moški, pred njim je stala pa starejša gospa in mi rekla naj grem pred njiju. Seveda sem šla vsa vesela, ker se mi še ni zgodilo, da bi mi kdo kdaj dal prednost, pa še komaj sem stala. Obema sem se zahvalila, pa mi reče ta gospa, če nimajo v trgovini posebne blagajne za take mlade družinice. Ja jo imajo, ampak je bila tam vrsta samih mladoletnic in bi enako tam čakala kot kjerkoli drugje.

Tako da redke izjeme so še, ne pozabit!


Nebi. Če se ti vidi, da si noseča, te mora prodajalka poklicat naprej. Mene je enkrat, tako poklicala preko vrste, ko sem bila s ta prvim noseča.




Akil -> RE: čedalje bolj mi gredo na živce (4.1.2009 20:14:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Okolica Domžal
A nad mano popizdiš?
Ne kapiram[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]



Ma ne zlato, ne nad tabo.  Jaz sem bolj rahlih živcev in bi ziher zinla neki, če bi vidla nekoga ki ovohava mehčalec in ga nato vrne!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]   Pa nad tisto mamico tudi, kaj moreš prav pred hladilnikom otroka fojtrat????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]