sončnica13 -> RE: Nezna pihniti iz nosa o kahlici al stranišču noče slišati! (3.1.2009 21:30:55)
|
Res neprijetno, ampak se mi zdi, da ima mala res velik odpor do vsega tega. Kaj, če bi šli enkrat skupaj v kakšno trgovino in bi si mogoče mala sama izbrala kakšno kahljico, ki bi ji bila všeč?! Koliko pa že kaj govori? Mogoče bi pomagal kakšen pogovor, da bi jo npr. vprašala zakaj noče na kahljico? Ne vem no. Pri nas je bilo npr. tako, da je mali ( takrat še ne 2 letni) poleti bil ene 14 dni skoz suh in smo res mislili, da je s pleničkami konec. Ptem pa se je začelo, ni hotel več povedat za na kahljico lulat, včasih še za kakat ne. Pa v pleničke ni kakal od 10-ega meseca. Potem sem ga pa enkrat rekla: Glej Nik vse že govoriš, zakaj nočeš povedat za lulat, pa je samo rekel: Mami, jest sn še premajhen! Ja, no pol se pa pejt sn si mislna. Pa smo ga potem kar pustil in zopet je začel kakat na kahljico, za lulat je pa blo tako, da včasih, ko smo ga vprašal je šel tud na kahljico včasih se je pa kar v pleničko-torej ni mu bilo za zaupat. Potem pa en dan, ko sem prišla iz službe in ga grem po kosilu previt reče, da noče pleničke in sem mu rekla, če bo suh in bo povedal za kahljico, pa je rekel, da JA in od takrat res sam pove za lulat in kakat. No se je še nekajkrat naredilo, da mu je ušlo, ko se je zaigral ampak to se je res redko naredilo. No, sem se pa res razpisala. V glavnem veliko sreče in potrpljenja vam želim!
|
|
|
|