Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:27:16
|
|
|
|
Naja31
|
Snickers ali King s čokoladnimi koščki.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Čokoladni in vse možne različice s čokolade. Sam da je rjavo, smetanasto, kremasto. Tu nekje. Vec se ne spomnim, ga nisem jedla ze sto let. Vcasih sem pozimi skoraj vsak dan pojedla en Magnum.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
najboljši so mi hagen dazs. Meni pa niso bili tako dobri kot sem mislila, da so.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:42:42
|
|
|
|
mayci
|
Jaz ne maram sladoleda, če že kdaj pojem kakšno kepico pa mora biti nujno nekaj kremastega (čokolada, straticella, kokos..), nikakor sadni okus.
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 22:34:45
|
|
|
|
tropical
|
Jagodni, ali pa piškotek limona tud, čokolade pa ne maram
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 22:37:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
Lučka in ježek rulata. Aja, pa tam v CityParku, Sladoledni vrt al kako se že imenuje...tam sem enkrat jedla najboljši vanilijev sladoled v mojem življenju. Ampak takrat sem bila noseča.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.1.2009 22:38:31 >
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:01:35
|
|
|
|
Rubin.
|
Čisto odvisno od razploženja. Sicer pa se Magnumu z karamelo težko uprem. Njami. Evo sem vam rekla, ga že ni več.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Čisto odvisno od razploženja. Sicer pa se Magnumu z karamelo težko uprem. Njami. Evo sem vam rekla, ga že ni več. Ne mi danes s hrano .
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:19:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne mi danes s hrano . A ti bi danes celega. No, pa naj bo, ker si glih ti. Malo ga manjka, se nisem mogla zadržat, da ne bi.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo ga manjka, se nisem mogla zadržat, da ne bi.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:49:52
|
|
|
|
rija
|
če ga že jem....kupljenega...potem tale ali pa movenpick.....oreh najraje.....
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 4.1.2009 21:03:07
|
|
|
|
hrchy
|
Chocolate Chip Cookie Dough okus od Ben & Jerry's
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 18:12:42
|
|
|
|
Shorty_
|
m kupovala sladoleda v slo. Grem jutri v supernovo in v leclerc. mam ravno dovolj velik apetit, da vse zmažem, tolk ste me zrajcale IZVIRNO SPOROČILO: pika74
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 18:41:18
|
|
|
|
bamoocham
|
oo ka mi delate lušte, ne vem če ne bom mojga nasrala, da grema v trgovino po sladoled. Sama mam raje mlečne nor. rafaelo, vanilijo, kokos, lešnik, ......obožujem sladoled z oreščki!! Sadnih ne maram, razen kake jagode.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 19:49:05
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hja, tolk ste me zrajcale s tem sladoledom, da si ravnokar častno odpiram pomarančni objem. Upam, da je red dober (btw, Mercator ga ima v akciji - znižanga iz skor 6€ na 3 pa še nekaj €) Moj najljubši pa je Carte D'or - karamela od mlečnih in borovnica od sorbetov.
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 20:06:11
|
|
|
|
katra55
|
Planica
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 22:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoraj vsi od Algide, razen pistacije. Potem seveda Haagen Dazs (izgovorimo "hanzel danzel") Potem McSunday s čokolado. In pa občasno Maxim.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?