Medvedka -> Diabetes, part 38 (8.4.2005 22:26:38)
|
Ojla, cukrčke! Karin, dobrodošla med ta sladkimi... :) Toliko se je zgodilo od mojega zadnjega javljanja naprej, da kar malce težko sledim... Zdaj, ko sem odprla novo sporočilo, sem skorajda že pozabila, kaj čisto ste pisale, zatorej mi, prosim, oprostite, če bom kaj pomešala, ali pa na katero pozabila... Najprej, Alja... Veš kaj, mislim, da bo najbolje, če pozabiš na Tomažičko in se resno lotita misije :modri:... Menim, da če boš čakala na Tomažičko in črpalko, bo minilo še kar nekaj časa. Po mojem je GHbA1c 7,1% čisto v redu za zanositev, potem boš pa itak dobila brž črpalko. Ti samo pazi na cukre od plodnih dni naprej, da ne bodo šli pretirano v višave, pa bo. Tudi če kak cuker uide, ga boš itak brž korigirala z dodatkom, tako da ziher ne bo visok dolgo časa... Kakorkoli že, čakam na veselo novico z vajine strani! Karin, zakaj misliš, da si prestara? Koliko si sploh stara (oprosti, če si kje napisala)? Ali se bojiš, da imaš že predolgo diabetes? Kakorkoli že, jaz sem zanosila po skorajda 16-ih letih diabetesa, pa je bilo vse OK, brez komplikacij zaradi diabetesa. Mirna, a ti še kar vztrajaš in hodiš v službo? Me pa zanima, kakšno službo imaš in kakšno delo opravljaš, da ne dobijo nobenega nadomestka zate... A slej ko prej ga bodo morali, a ne... Upam, da te služba ne izčrpava preveč... Kinokija, kilogramom se pač ne boš mogla izogniti... A po mojem se zate ni treba bati, saj mislim, da si precej zahtevna do sebe in se zagotovo ne boš pustila zrediti... Kakorkoli že, jaz sem se zredila za 10 kg, iz porodnišnice domov pa sem prišla točno 10 kg lažja. Je pa res, da se ne smem preveč hvaliti, ker opažam, da ni vse tako lepo, kot se sliši. Namreč, ugotovila sem, da imam na sebi precej več špeha kot prej, in sicer na račun mišic, ki so mi precej splahnele. In ker so mišice precej težje od špeha, sledi... Tejka, upam da je bilo na kontroli vse OK. Katja, oglasi se kaj in napiši, kaj je bilo tisto zadnjič... Ajsha, vidim da je Lucija že ornig babnica... ;) Medvedki pa nič posebnega, smo kar pridni, rastemo, jemo, hodimo na sprehode in se veselimo vsakega dneva brez dežja (in vetra)... Ob priliki bom priložila še kako slikico, a ne danes... Lepo se imejte, pa lepe cukre! Medvedka
|
|
|
|