Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 5.1.2009 10:59:03
|
|
|
|
Mišni
|
U, saj res, bravo, kalbo, KABLE obvezno.
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 5.1.2009 11:22:16
|
|
|
|
Hope2
|
Zakaj pa tablete v avtu , celo poleti ko je prevroče ni fajn, da se ti skuhajo. Jih raje imej v torbici. Ste pa tolk stvari našteli, da ne bo imela placa v avtu sedet ali pa v prtljažniku za šoping torbe . Kot pravi volga, več ali manj teh stvari lahko v skrajni sili kupiš na petrolu, v štacuni, v skrajni sili pokličeš koga
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 5.1.2009 13:29:13
|
|
|
|
kalbo
|
Vse stvari, ki sem jih naštel so pri meni spravljene v stranskih predalih prtljažnika in v sovoznikovem predalu. Edino deka opravlja funkcijo podloge prtljažnika. Pa če dobro premisliš, ti vsaka izmed naštetih stvari pride prekleto prav na cesti. Eden me je zadnjič vprašal, kaj za vraga vlačim rokavice sabo. Če ne drugega nisi umazan, z vlečno špago sem rešil že marsikoga, s kabli pa nešteto ljudi, enkrat celo sebe, če ti pa sredi noči crkne avto je pa baterija nepogrešljiva stvar v avtu. Jest vse našteto vedno vozim s sabo, sem se navadil še v poznih dijaških časih, ko je blo treba mojo staro kripo kar naprej popravljati. Pridejo pa te stvari lahko prav tud v novejšem avtu. Obstajajo pa seveda ljudje, ki nimajo niti izvijača v avtu, sam to se ti lahko hitro maščuje.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 5.1.2009 13:30:42 >
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 5.1.2009 13:40:44
|
|
|
|
kalbo
|
Se pa spomnim enkrat, ko sva jest pa moja kripa peljala na zmenek eno deklico na Ljubljanski grad z obljubo njenemu očetu, da bo doma do polnoči. Parkiram avto tam med drevesi in je blo lušno, tako zelo lušno, da sva se dokaj pozno zavedla, da je ura že skoraj polnoči. Zravnam legnzic, obrnem ključ....nič....otisvetamilamaterjajcastara..... grem ven, poizkušam zrinit kripo ven...ne gre, ker je blo malo klančka. Groza, kako naj zdaj spravim madam domov na drugi konec mesta..... Kot iz nebes se pripelje še starejši Mercedes od moje kripe na grad, notri pa polno hipijev, so prišli na joint. Tip parkira ob sosednjem drevesu, jest ga pa vprašam, če bi mi posodil štrom, da vžgem stara jajca zagamana. Ni vrag, da je imel on akumulator na desni, moja šajterga pa na levi, moji kabli pa dolgi kvečjemu 2 metra. O ti svetamilamaterjajcastara.... no že drugič to noč se mi prikaže marija, ko tip potegne iz prtljažnika dolge kable kot ponedeljek, ki bi komot segli še do sosednjega avta . V glavnem takih zgodb z mojo kripo je blo še nešteto in zato imam jest vedno vse v avtu.
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 6.1.2009 10:19:45
|
|
|
|
viv_
|
Vreče za smeti... take ta male, da kar sproti ješ in piješ daš v vrečko, da se ne vala vse po avtu... nabavi si I-pod, da lahko poslušaš neomejeno muske, pa podcaste...
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 6.1.2009 11:28:53
|
|
|
|
Ploha
|
rezervno gumo, varovalke in fazentrifer (ne vem če se tko napiše)
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 6.1.2009 12:26:51
|
|
|
|
Lalica1
|
Je kdo omenil tisti modni fluorescentni (rumen ali oranžen) jopič, za primer, če se kaj zgodi? Če ste, se opravičujem!
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 24.1.2009 11:18:04
|
|
|
|
ursi
|
Sem šele sedaj videla to temo. Ja tisti jopič je obvezen, če se kaj zgodi in si zunaj. Jaz pa imam vedno v avtu še v sedežni polički še dodatno zložljivo marelo in pa prvo pomoč.
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 27.1.2009 10:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam vedno s sabo tudi žvečilne. Kaj veš, kdaj ti začne glih pred sestankom iz ust smrdet. Ja, to je definitivno bolj važno od nekih Kalbotovih kablov. Ker kdo ti bo pa pomagal na cesti, če ti iz ust smrdi?
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 27.1.2009 12:35:16
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz imam vedno s sabo tudi žvečilne. Kaj veš, kdaj ti začne glih pred sestankom iz ust smrdet. Ja, to je definitivno bolj važno od nekih Kalbotovih kablov. Ker kdo ti bo pa pomagal na cesti, če ti iz ust smrdi? a si ti danes kaj kadila mogoče?
|
|
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 27.1.2009 14:19:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz imam vedno s sabo tudi žvečilne. Kaj veš, kdaj ti začne glih pred sestankom iz ust smrdet. Ja, to je definitivno bolj važno od nekih Kalbotovih kablov. Ker kdo ti bo pa pomagal na cesti, če ti iz ust smrdi?
|
|
RE: Kaj vse mora biti v avtu? 27.1.2009 14:22:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rezervno gumo, varovalke in fazentrifer (ne vem če se tko napiše) Misliš fazenbrifer?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?