|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečne in rjav izcedek
3.1.2009 11:33:39   
Anonimen
Najprej naj povem,da sem 8 tednov noseča. Včeraj sem čisto malo krvavela danes pa sem imela rjav izcedek,prav tako imam bolečine v trebuhu-čisto spodaj. ali je imela katera takšne težave in kaj to pomeni?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečne in rjav izcedek
3.1.2009 11:47:05   
Anonimen
Zdravo,

enkrat je to pomenilo pri meni ss, drugič to je sedaj pa sem noseča že 19 tednov, čeprav sem 4 krat krvavela - sicer ne veliko ampak je bilo.

tako da je to čista loterija, narava naredi svoje v + ali v -.

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2009 11:51:03   
felix7
meni se je podobno zgodilo v 7. tednu, šla na urgenco, so naredili UZ in je bilo vse ok. Lahko pa to pomeni ss, žal ti kaj dosti ne bomo mogli pomagati. Držim pesti!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2009 13:18:09   
bjondi
Tud mene bolelo v 8 tednu z rjavim izcedkom...šla na pregled in mi rekel naj počivam-bolniške mi ni dal...potem se je zadeva ponovila v 12tednu z bolj krvavim izcedkom,predpisal mi je še vedno počitek-brez bolniške in dal buskopan...zdaj sem v 15 tednu in spet imam rjavkast izcedek in pa bolečine...Povedal mi sicer ni zakaj to je tako ,čeprav v osmem tednu mi je rekel da imam tako občutljivo sluznico v nožnici in da imam izcedek samo od hojeuser posted image ...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!