|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi otroka in upad napetosti prsi!
3.1.2009 10:13:45   
Anonimen
Pozdravljene ,

imam eno vprašanje in sicer sem noseča 20 t in sem opazila kot da bi mi napetost prsi popustila, otroka pa še vedno čutim in to že od 17 tedna.

A je imela katera takšen primer in ali mislite da če čutim otroka, da ne more biti kaj narobe.

Hvala vam za pomoč, sem čist prestrašena,

anonimnauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gibi otroka in upad napetosti prsi!
3.1.2009 10:23:00   
zmajaz
Napetost, bolečine itd. v prsih se med nosečnostjo pač spreminjajo. Ko otroček enkrat začne brcati, je važno, da ga vsak dan čutiš (najmanj 10 gibov na dan) - tako da, če otroka čutiš, ne bi smelo biti nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2009 10:24:16   
pokec3609
Mislim, da se ti ni potrebno sekirat, jst sem imela tudi prej ful ful napete prsi, tko da so bile ful boleče in so tako lepo stale kot če bi pogledala tiste umetne k so iz silikona.
zdej ene ene dva tedna ( sem trenutno  v 19 tedni) pa nič več, So še zmeraj velike ful, samo so se kar nekam razlezle, levo desno, gor dol, ni pa več tiste napetosti.....da bi stale kot........
....gibe tudi jaz normalno čutim, ha...včasih čez dan se prav namenoma uležem, da se malo umiri vse skupaj in takrat se bebica zgleda na zbudi....mi je kar dolgčas, če me par uric me brca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2009 11:09:24   
Ploha
take mehke, skoraj mlahave mam zdej, prej pa sem imela napete, rahlo povečane, od začetka pa tudi boleče, to ni nič narobe,...

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2009 11:44:29   
Anonimen
joj punce hvala ste me ful potolažile sem bila že vsa panična in žalostna.

Ploha koliko tednov si noseča?

lp vsem user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2009 11:57:48   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ko otroček enkrat začne brcati, je važno, da ga vsak dan čutiš (najmanj 10 gibov na dan) - tako da, če otroka čutiš, ne bi smelo biti nič narobe.

Ne delati panike...teh 10 gibov se ne šteje od dneva, ko otroka prvič začutiš...ampak v zadnjem trimesečju.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2009 11:58:33   
Ploha
36 tednov user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2009 13:21:37   
bjondi
Tud jaz nimam več tako občutljivih joškic kot pred 15-tedni in tud napete niso več tako...mal bom mogla pa še počakat da bomo kej čutl v bauhiju,tko da se veseli da ga že čutiš...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2009 22:04:55   
*Junona*
Nekje sem prebrala, ne vem če na RR ali kje, da napestost v prsih popusti in da niseo več tako občutljive. Važno je, da čutiš otročka.

Srečnouser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2009 23:07:54   
glen
Anonimna.
Te popolnoma razumem,saj sem se jaz tudi skozi ubadala a so prsi napete ali niso,pa zakaj več niso,pa zakaj spet so.
Povem ti, da sem v 33 ted. in da nosim še zmeraj enake modrce kot pred nosečnostjo,so pa res košarice bolj polne.
Tudi napetost prsi je različna,enkrat so bolj ,drugič spet ne,zdaj je glih obdobje, ko spet niso tako napete.
Če čutiš otroka,se nimaš kaj bat,ne sekiraj se in lepo uživaj vuser posted image ,z sekiranjem user posted image samo škodiš.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2009 19:19:11   
ŽANŽA
do 23 tedna so bile moje prsi ful polne in trde, nato so pa naenkrat postale mehke, kar malo mlahave (še vedno velike). sedaj v 32 tednu pa se zopet večajo in postajajo iz dneva v dan trše. izceja se mi tudi kolostrum.
normalno je, da so prsi včasih tudi par tednov mehkejše, lahko bodo take ostale do poroda. glavno je, da vsak dan čutiš premike otročka. Glede prsi se jaz ne bi sekirala.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?