Napotnica in laboratorij (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> Napotnica in laboratorij (2.1.2009 21:41:33)

Ali lahko z napotnico za oddajo krvi grem v katerikoli laboratorij? Na primer, svojo zdravnico imam v širši okolici Kranja, ali grem lahko z napotnico recimo v laboratorij v Ljubljano, ker mi je sicer bližje?

Gina -> RE: Napotnica in laboratorij (2.1.2009 22:00:17)

POkliči v ZD, pa ti bodo povedali. Pri nas greš v laboratorij brez izkaznice, ker imajo očitno računalniško ali kako drugače dokumentirano, ker si izkaznico že čekiral prej pri zdravnici. Kako potem to laufa, če greš v drug laboratorij? Po drugi strani je najbrž logično, da bi lahko šel, saj če neke preiskave ne delajo v domačem ZD, greš tudi lahko direkt tja, kjer preiskavo delajo, ni treba oddat v domačem ZD, pa čakat, da ti oni odpeljejo vzorec.,..Bluzim zdaj, pokliči v zd, saj je jutri dežurna sestra tam, ti bo že povedala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.1.2009 22:03:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anais Nin -> RE: Napotnica in laboratorij (3.1.2009 1:28:20)

Pri meni to ni šlo. Visoko noseča sem se z napotnico za odvzem krvi prikazala na Metelkovi (ker sem v LJ pač v službi), pa so me gladko zavrnili. In me celo poslali na odvzem krvi nekam malo dlje). V glavnem - nikjer me niso hoteli. Tako, da sem nazadnje oddala kri v svojem rodnem mestu. In ful se mi je fršmagalo.

jakaracman -> RE: Napotnica in laboratorij (3.1.2009 9:23:43)

Ne bo šlo po moje.Oddati moraš kri, kjer ima ona pogodbo.

Stran: [1]