Gina -> RE: Grelnik stekleničk - pomoč? (2.1.2009 18:02:09)
|
Ja, jaz sem si ga včasih tudi vnaprej pripravila, dala v hladilnik, pa pogrela v mikrovalovki - ampak to ponavadi ko sem bila res fejst hin - za ponoči. Sicer sem pa največkrat prevrela vodo že zvečer, potem pa je nekdo od naju vstal in na hitro pogrel vodo, vrgel not tiste par žlic adapt. ml. in pretresel in prinesel. Ko je bila bejba že večja, pa se je zbujala ****-krat na noč še po enem letu, sem si pa kar flaško pripravila ob posteljo, pa je pila mleko sobne tem. Aja, sem se spomnila še četrte možnosti. Če sem šla kam na obisk, sem zelo vroče pripravljeno mleko dala v tisto termo posodo, pa je bilo čez dve ali tri urce ravno pravšnje. Čim manj kompliciraj, vsaka možnost bo ok. Aha, ti si spraševala za grelnik stekleničk. Ne boš verjela, tudi tistega smo nekaj časa imeli, pa pogruntali, da je mikrovalovka boljša varianta, rpedvsem ker je hitrejša. V grelniku se kar nekaj minut stvar greje, otrok pa medtem histerično zahteva hrano, tako da smo ga konec koncev hitro oddali naprej - grelnik mislim.
|
|
|
|