Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 8.4.2005 21:27:38
|
|
|
|
Mojca P.
|
Priporocajo, da pripravljas kar neolupljene (vitamini), pac pa dobro ociscene. Narezi na kolobarje in kuhaj nad soparo (lahko lonec na lonec ali s cedilom). Sama jih vmes poskusim, da vem kdaj so dovolj mehke in pripravljene . Drugace pa jih (pravzaprav vso zelenjavo) jaz kuham v tefal posodi s cisto malo vode (ki potem povre) in s tem se vedno vsi vitamini ostanejo v posodi. Se mi zdi lazje kot kuhanje na sopari, ce nimas tiste posode.:rozica:
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 8.4.2005 21:31:01
|
|
|
|
total
|
Jaz jih prevrem 8 min. in nato ukašim:bravo:
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 9.4.2005 15:39:20
|
|
|
|
Blink1
|
Jap enako kot total...pa vedno sem jih dala s krompirjem in kislo smetano.
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 9.4.2005 15:47:57
|
|
|
|
AEL
|
Bučke skuham in jih zmešam z banano. Erik ima to zelooo rad! Lahko pa poleg dodaš tudi riževe kosmiče, ki jih prej skuhaš v vodi ter na koncu še dodaš malo dojenskega mleka! Dober tek Pina!!;)
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 9.4.2005 21:05:38
|
|
|
|
HuAnita
|
No, Pini so bučke bljak:(. Jih bom čez kakih 14 dni spet poskusila poturiti, mogoče res z banano ali krompirjem. Jutri je ne bom silila, ker sicer poje že kakih 10-15 žličk gostega dopoldanskega obroka, danes ni pa nič...:( Ael, kje pa se kupijo riževi kosmiči?:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.