Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 8.4.2005 21:27:38
|
|
|
|
Mojca P.
|
Priporocajo, da pripravljas kar neolupljene (vitamini), pac pa dobro ociscene. Narezi na kolobarje in kuhaj nad soparo (lahko lonec na lonec ali s cedilom). Sama jih vmes poskusim, da vem kdaj so dovolj mehke in pripravljene . Drugace pa jih (pravzaprav vso zelenjavo) jaz kuham v tefal posodi s cisto malo vode (ki potem povre) in s tem se vedno vsi vitamini ostanejo v posodi. Se mi zdi lazje kot kuhanje na sopari, ce nimas tiste posode.:rozica:
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 8.4.2005 21:31:01
|
|
|
|
total
|
Jaz jih prevrem 8 min. in nato ukašim:bravo:
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 9.4.2005 15:39:20
|
|
|
|
Blink1
|
Jap enako kot total...pa vedno sem jih dala s krompirjem in kislo smetano.
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 9.4.2005 15:47:57
|
|
|
|
AEL
|
Bučke skuham in jih zmešam z banano. Erik ima to zelooo rad! Lahko pa poleg dodaš tudi riževe kosmiče, ki jih prej skuhaš v vodi ter na koncu še dodaš malo dojenskega mleka! Dober tek Pina!!;)
|
|
|
|
Kako pripravizi bučke - prvič? 9.4.2005 21:05:38
|
|
|
|
HuAnita
|
No, Pini so bučke bljak:(. Jih bom čez kakih 14 dni spet poskusila poturiti, mogoče res z banano ali krompirjem. Jutri je ne bom silila, ker sicer poje že kakih 10-15 žličk gostega dopoldanskega obroka, danes ni pa nič...:( Ael, kje pa se kupijo riževi kosmiči?:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?