|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparaskopija v Postojni
2.1.2009 15:54:30   
palcica_
Pozdravljene!

Sedaj po praznikih se moram naročiti na laparaskopijo pa me zanima če katera ve koliko dolga je čakalna vrsta?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparaskopija v Postojni
4.1.2009 11:36:20   
sončekm
V Lj. je okoli 3-4 mesece, v Postojno ko sem klicala, da bi bila čimprej na vrsti pa mislim, da bi še dlje čakala. Tako, da ne vem točno koliko je čakalna doba. Pokliči pa ti bojo povedal. želim ti da prideš čimprej na vrsto!!!! user posted image

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2009 11:41:45   
lara light
Poglej na njihovo spletno stran...če se prav spomnim so okvirne čakalne dobe podane. Lp!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 21:13:36   
vrtnica.m
Živijo,

jaz sem danes (5.1.2009) klicala v LJ za laparoskopijo in sem na vrsti že 19.1.2009. Res pa je da sem 15.12.2008 bila tam in so me zapisali in so mi naročili, da ko dobim prvi dan menstre, da jih pokličem in mi določijo datum. In ta datum je čez dva tedna.

L.p.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?