Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 20:47:10
|
|
|
|
srnica
|
Tako se govori :bravo::bravo::bravo::bravo: Sigurno ti je težko, da si sama ampak verjemi, tam zunaj je človek, ki te čaka.In ko se najdeta, bosta oba zelo srečna. Sreča pride ko jo najmanj pričakuješ.Do takrat pa smo tu me ! Verjami, da boš tudi ti nekega dne srečna, čeprav sedaj mogoče ne kaže tako. Želim ti lep večer pa enega :angel: pošiljam samo zate, da te čuva !
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 20:53:33
|
|
|
|
Pupica
|
...ti želim iz srca da tudi vidva najdeta svoje sonce!:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 20:55:08
|
|
|
|
Gina
|
Boš videla, da bo še vse ok. Mogoče ne čisto takoj, ampak enkrat bo. Čisto sigurno. Obljubim. In lepo ti bo.:):):)
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 21:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz vama iz srca želim, da najdeta srečo, ki si jo zaslužita.
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 21:11:09
|
|
|
|
puncica
|
Sej bo boš vidla tud za vaju bo sijal sonček in samo sonček.:bravo::bravo::bravo: Držim pesti
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 21:43:18
|
|
|
|
anajmad
|
Nikoli ni tako črno.Za dežjem zmeraj posije :) en lp:morje:D.
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 21:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne pozabi, da bi morali biti včasih srečni, ko ne dobimo tistega, kar si tako močno želimo! Na žalost do tega spoznanja preteče veliko, veliko časa. Srečno!
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 23:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjamem, da zna biti osamljenost zelo zoprna. Toda, draga mamica, boš videla, vse se zgodi z nekim namenom. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Pred tabo je še celo življenje, ni vrag, da se ne bi ob tebe enkrat spotaknil en simpatičen moški in rekel: "Opa, ta bo pa moja!" Glavo pokonci! Glej, lepa si, postavna, mlada, znajdeš se (vsaka mamica samohranilka se!!!), poštena... Edino kaj je, je to, da še ni glih prišel tisti ta pravi trenutek. Ali pa tudi je že, samo še ti ne veš. Verjemi, za vsako rit se najde šiba... na koncu boš še jamrala - joj, moj pa ne pospravlja zoknov, moj pa ne pomiva posode... pa prdi, pa riga... Kaj se mi je blo treba nekega dedca nakopat na glavo???
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 8.4.2005 23:32:13
|
|
|
|
Urška*
|
Na tisoče :rozica::rozica::rozica::rozica: in :angel::angel::angel::angel: za vaju!!! Mamica, glavo pokonci.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Danes pa mene srček boli… 9.4.2005 9:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam za lepe misli, tudi jaz vem, da sije sonček..sam.... ČASSSSSSS...mora preteči, do takrat pa..:(. Ampak jokala pa nisem in ne bom.:bravo::bravo::bravo: Nimam zakaj, ker moj moj nima rad žalostne mamice:love:. Lepo bodite!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?