Bivši... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Bivši... (2.1.2009 9:29:15)

...partnerji...ste se o njih pogovarjale s svojimi zdajšnjimi partnerji? Ste mu povedale s kolikimi ste bile intimne?
Do sedaj je bil vedno tiop tisti ki je imell več izkušenj, glede, sedaj pa...pa ne da sem jih imela ohoho...pi 33 jih še vedno prešetjem na prste ene roke in tako bo tudi ostalo, UPAM!!!! Vendar...kaj naj povem, koliko naj povem...ker nočem da preteklost kakorkoli vpliva na sedanjost, prihodnost!!!!

mala zirafa -> RE: Bivši... (2.1.2009 10:02:46)

O tem sva se menila na začetku zveze.Vsak je povedal svoje zgodbe ali zgodbo brez skrbi.Zakaj , a te sekira to ali kaj?Mislim da to ni nič takega, samo radovednost in zanimanje za partnerja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

naja17 -> RE: Bivši... (2.1.2009 10:42:38)

Vsak zase ve koliko želi vedeti o preteklosti.... Jaz sem želela vedeti vse, on nič in tako je tudi bilo... Jaz nimam problema s tem kar vem, zanj je pa bolje, da ne ve, ker je pač tak tip... Ampak to je že sam vedel in tudi sam rekel, da ne želi vedet...
Sama preteklost pa ne sme imeti vpliva na vajino prihodnost....

Marogica -> RE: Bivši... (2.1.2009 10:54:27)

Midva oba načrtno nisva želela vedeti o preteklosti nič...ker se naju konec koncev ne tiče, kako je bilo z bivšim partnerjem. Ljudje smo različni, torej so tudi navade različne, kar pomeni, da eni smo bolj kompatibilni z nekom, drugi manj. In to še zdaleč ne pomeni, da je nekdo slab kot partner ali v postelji, če se z nekom od prej ni ujel. Lahko, da sva midva "perfektna".

In...mislim, da je bolje, da je partner imel kar nekaj intimnih vez...no raje več, kot pa premalo...tako, vsaj nima "apetita" tako velikega, če je že marsikaj doživel.

Moje izkušnje in moje mnenje.

p.s. SE pa s časoma določene stvari tako ali tako povejo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.1.2009 11:12:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Freycha -> RE: Bivši... (2.1.2009 11:31:39)

midva se nisva pogovarjala, ker sva si pomembna sedaj, ne pa tisto, kar je bilo v preteklosti.....

Mene res ne zanima, koliko jih je imel, njega pa očitno tudi ne, ker nikoli ni vprašal. Pravijo, da kar ne veš, ne boli in res je to....

aja, je že marogica boljše napisala, kot sem jaz.... in se kar pod njo podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Barbara_L -> RE: Bivši... (2.1.2009 12:38:29)

Izvedela, kar sem hotela vedeti, brez problema. In obratno enako. In s tem se je debata končala. Škoda časa za take stvari. Vendar pozor, če je partner nekam preveč skrivnosten...pa sej nam tu ženska intuicija pomaga, pa je.

Anonimen -> RE: Bivši... (2.1.2009 12:55:31)

Vprašaj se zakaj te zanima njegova preteklost. Načeloma je vajina stvar samo sedanjost in seveda prihodnost.
Če te to zanima zaradi prenosljivih spolnih bolezni se pojdita testirat pa je. Nič lažjega. Če pa te zanima zgolj zaradi tega, da se boš lahko obremenjevala s tem kakšna je bila v postelji bivša ali katera druga, pa raje ne sprašuj po tem podatku.

Mene ni nikoli zanimalo koliko partnerk je pred menoj imel mož, tako kot moža ni to nikoli zanimalo. To ni noben podatek, v CV se pa tudi ne piše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

muška -> RE: Bivši... (3.1.2009 14:45:14)

Ne mene ne njega ne zanima, zato ne sprašujeva in prav se mi zdi tako.

angel_rebelde -> RE: Bivši... (3.1.2009 16:20:11)

Ojoj... tole me pa res ne zanima, koliko punc je imel v preteklosti, zakaj ni uspela zveza, .... njega pa tudi ne.

So pa tudi takšni, ki full drezajo v preteklost.

Če te bo karkoli vprašal, mu odgovori. vendar, vseh podrobnosti tudi ne rabi vedeti!

picola1 -> RE: Bivši... (3.1.2009 21:12:48)

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde
zakaj ni uspela zveza,

Tole je pa meni kar pomemben podatek, če z nekom začenjaš na novo...in to zato, ker ni vseeno ali partner krivi samo tistega drugega ali je sposoben povedat tut to, da je on velik zafrknil in da se je iz tega velik naučil (kar pomeni tut to, da tega v najini zvezi po vsej verjetnosti ne bo ponavljal). Ni vseen, če sta šla narazen zarad tega, ker sta se odtujila al zarad tega, ker je on njo prevaral...Al pa ker ga je preveč pil...Al pa ker so mu bili kolegi na prvem mestu...Al pa konec koncev, ker ga je ona tepla...(tut take imaš) Al pa ker se je tašča preveč vmešavala in on ni znal potegnit z ženo...

picola1 -> RE: Bivši... (3.1.2009 21:20:34)

Aja...da še odgovorim na osnovno vprašanje:midva sva si povedala vse, kar naju je zanimal...Dogovorila sva se že prej, da si ne bova metala naprej tega, kar bova izvedela in tako tudi je.
Mi je pa kul to, kar je napisala Naja 17: da naj vsak vpraša toliko kolikor želi. Če noče vedet nič, tudi prav, če hoče izvedet vse, pač poveš vse, kar partnerja zanima.

Je pa pomembno to, da preteklost ne vpliva na vajino sedanjost in prihodnost...(čeprav je res, da jaz osebno bi bila previdna, malo bolj pozorna pri določenih stvareh, ki sem jih omenila že pri prejšnjem odgovoru-pa tut glede samih številk ni vedno vseeno-neki ekstremi bi tut mene motl-recimo, da je imel ogromno število žensk...po moje obstaja pri takšnih večja verjetnost, da boš tut ti samo ena izmed njih...ni pa seveda rečeno-zato pravim, da v takšnih primerih previdnost ni nikoli odveč in da malo paziš, da se preveč hitro ne navežeš na takšnega človeka)

Marogica -> RE: Bivši... (3.1.2009 22:28:41)

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde
zakaj ni uspela zveza,

Tole je pa meni kar pomemben podatek, če z nekom začenjaš na novo...in to zato, ker ni vseeno ali partner krivi samo tistega drugega ali je sposoben povedat tut to, da je on velik zafrknil in da se je iz tega velik naučil

Brezpomemben podatek....ker lahko partner naklada, obrača stvari, v glavnem ni nujno, da je res tako bilo, kot pravi...pa ne da bi lagal...vsake oči imajo pač svojega malarja.

Največ se naučiš, ko se z bodočim partnerjem, torej simpatijo v začetku pogovarjaš o vsakdanjih stvareh. Takrat vidiš, kako reagira, torej takšen tudi je...in to v bistvu v "brezpomembnih" zadevah....aja, zame so bile to najbolj pomembne in izplačalo se je...

Je pa res, da je potrebno dosti življenskih izkušenj, ki sem si jih seveda nabrala samo z leti... Prej se reagirala čisto drugače...pri izbiri partnerja-torej sem bila kriva tudi sama...zato pa so bivši...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

TomTaylor -> RE: Bivši... (3.1.2009 22:35:33)

Bivši so z razlogom bivši. Lahko poveš koliko si jih imela, lahko pa ne. Lagala pa na tvojem mestu ne bi.

Stran: [1]