Krčne žilice ! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

srnica -> Krčne žilice ! (8.4.2005 19:35:49)

Punce, ki vse veste, me nekaj zanima.

Začela sem opažati okrog kolen - malo niže, kot to pač je, da so se mi začele delati majhne krčne žilice.

Se sicer tako ne vidi, sedaj ko se še malo posončim pa sploh, pa me vseeno zanima, kar lahko naredim, da se mi ne razširijo.

In je kakšna možnost, ne operacijska, da to odpravim, glede na to da še niso tako izrazite?

:(

kofetek2010 -> Krčne žilice ! (8.4.2005 19:38:38)

baje so do konca lanskega leta delali to z lasejem na napotnico, kako pa je sedaj s tem pa ne vem

Micy -> Krčne žilice ! (8.4.2005 19:38:46)

Težka je s temile žilami. Moja mami jih ima že celo žiVljenje ampak ne majhne OOOOOOOOGROMNE. eNE VEM DA SI JIH POVIJAJO Z ELASTIČNIMI POVOJI, TO BAJE POMAGA.
Ne vem ker hvala bogu nimam še izkušenj s tem
;)

srnica -> Krčne žilice ! (8.4.2005 19:40:48)

Sicer jih je zelo malo, pa vidijo se čist z blizu, pa me je strah, da se razširijo.Opazila sem jih šele danes.

Zakaj pa sploh nastanejo?Kaj naj delam, da jih zaustavim?

kofetek2010 -> Krčne žilice ! (8.4.2005 19:45:09)

po moje imaš bolj tiste mrežaste žilice, kot pa prave krčne žile! jaz jih tudi imam, od preveliko stanja - torej pomaga, če ne stojiš toliko, pa toplota (sonce, solarij, sauna) tudi ni njihov prijatelj ;)

.ču -> Krčne žilice ! (8.4.2005 19:46:18)

Kolkr vem,ravn soncenje skoduje oz.visje temperature in tud pretopla kopel ni v redu za te tezave.
Jes se ze precej enih let odpravljam na operacijo,pa sm se poj najprej odlocla za se eno nosecnost in zdej se spet odlocam za operacijo.
Men so delal ze tud eno preiskavo,ki se ji rece flebografija,kjer vbrizgajo eno tekocino in tko poj vidjo prevodnost zil oz.ce so sploh se koristne organizmu.
Operacije pa delajo samo zgodaj spomladi,jeseni ali pozimi.Poleti ne zarad vrocine.
Je pa uspeh operacije pogojen s samodisciplino,da si po operaciji povija noge ali nosi posebno nogavico namenjeno temu,da stisne nogo.Cas povijanja ti predpise zdravnik.
Po moje sm ti nekej povedala,ce pa te se kej zanima se pa privat oglasi.

Lp:rozica:

srnica -> Krčne žilice ! (8.4.2005 20:03:05)

Ja hvala Pikaču, si mi vse povedala kaj me zanima.
Obožujem vročo kopel, zato so se mi verjetni začele delati.

Hvala za odgovore !

LP !

Stran: [1]