Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi pomagate sestaviti seznam? 22.1.2009 14:23:13
|
|
|
|
Mišni
|
No, tukaj nas ej trenutno največ, ki kampiramo, pa mi svetujte, ali je tole v redu nakup: Tale miza za 100 evrov pa teli samonapihljivi 5-cm armafleksi po 30 evrov komad: http://www.mixi-caravaning.si/katalog/product.php?cat_id=36&product_id=1020025515 Mizo imamo mi zdaj tisto veliiiiko plastično, ki je za na terase. Ji odstranimo noge, ampak plošča je pa veliiika in mi gre na živce, ko se selimo in je ne morem sama spakirat (jaz vse rada res hitro hitro naredim, mož pa je največji počasnež na svetu).
< Sporočilo je popravil Mišni -- 22.1.2009 14:25:09 >
|
|
RE: Mi pomagate sestaviti seznam? 22.1.2009 14:49:09
|
|
|
|
viv_
|
A miza je trda a je una, k se jo zrola... ker če je una "ta mehka" pol ni ok... jo težko prestavljaš, če imaš kej gor... če je pa trda je pa ok.
|
|
RE: Mi pomagate sestaviti seznam? 22.1.2009 16:56:30
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, ne, miza je trda in se zloži v kovček, torej se na pol prepogne, to je meni ful pomembno. Une, ki se zrolajo, so mi brezvezne, ker se ne prebognejo, če drugega (tega, kot si omenila) ne. Edino malo zelo lahka je. 4 kile in še nekaj. To malo butneš, pa je vse polito. Mi je pa fajn, ker ima mrežo spodaj, ker mi imamo na mizi zmeraj boga in pol in potem lahko takrat, ko daš krožnike na mizo, vse to lepo dol preložiš.
|
|
RE: Mi pomagate sestaviti seznam? 27.1.2009 5:40:16
|
|
|
|
kepa*
|
Dekleta, svetujte mi, kateri hladilnik naj nabavimo in kje. Radi bi takega, da je kombiniran za 12/220V in dovolj prostoren.
|
|
RE: Mi pomagate sestaviti seznam? 27.1.2009 13:53:43
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Dekleta, svetujte mi, kateri hladilnik naj nabavimo in kje. Radi bi takega, da je kombiniran za 12/220V in dovolj prostoren. Mi smo kar navaden mali hladilnik kupili, imamo pa tudi električno torbo, ki se lahko priklopi tudi na elektriko v avtu, tako da na poti imamo stvari v njej. Pa tudi potem v kampu imamo kar oboje priklopljeno. Če boš kupovala navadni mali hladilnik, ga kupi brez zamrzovalnika, ker tisti samo prostor jemlje, je pa tako majhen, da ti itak nič prav ne pride.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?