Mišni -> RE: Mi pomagate sestaviti seznam? (20.1.2009 18:26:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepa* No, saj jaz sem sedaj tudi najbolj zagreta za ancono. Jasperja sploh nimajo. Amalfija tud ne. Ta rapido je sicer super, ampak verjetno bolj za kako vikend kampiranje, a ne? Un večji ima nekaj predprostora, za prtljago, recimo. Ali pa za TV gledat, če je zunaj kakšen dež, pa potem leže iz spalnic mi gledamo TV.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da bi pa ravno na daljši dopust šel z njim ... ma kaj pa vem, jaz vedno računam na to, da bo mogoče dež, čeprav viv recimo pravi, da ga oni v vseh letih še niso imeli. No, mi pa smo lani ga in je bilo res fajn, da smo lahko vso tisto kuhinjsko kompozicijo (hladilnik, hladilna torba, štedilnik - vse na elektriko in na mizicah, omarica s posodo, TV, imeli lepo pošlihtano v predprostoru). Drugače bodo pa Amalfija dobili, vsaj po moje. Jaz bi definitivno tega kupila, če bi letos na novo kupovala. Malo bi še počakala, saj zdaj šotorov niti še dobili niso. Ker pri tem šotoru z integriranim dnom pa res nimaš kaj skrbet, da bi kje kaj notri priteklo, pa če je še nevem kakšna nevihta.
|
|
|
|