|
RE: Če imaš otroka, se ti svet ne ustavi 3.1.2009 10:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto odvisno, kje je potekal ta ognjemet. V center Ljubljane res otroke nikdar ne bi peljala zaradi gužve pijanih ljudi okoli, če pa si nekje izven gužve ali pa nekje v manjšem mestecu, pa da skočiš za tisto uro ven...ne vem no, čisto odvisno od situacije. Res pa je, da nekateri starši jemljejo vsepovsod otroke s sabo, tole s kinom se mi pa zdi res čist mim, no, dosti bolj, kot enourno praznovanje na prostem. Dajte mal pomislit, če nimaš nikogar, ki bi ti ga popazil in imaš energijo, da greš na nek dogodek, potem pač vzameš otroke s seboj, seveda. Me zanima kolikokrat tiste, ki to obsojate, daste svoje otroke staršem, da si vzameta vsaj malo prostega časa zase? Če pa te možnosti nimaš, pa zato še nisi slab starš, če se ne odločiš čepeti za štirimi stenami, kar ti potem drugega tudi ne preostane. Pa o pokanje ognjemeta, dajte no, nismo v centu mesta, pa se je bajta tresla od bobnenja, ali naj otroke v komoro strpam, al kaj? Kaj pa otroški dogodki, ko se vsi otroci gnetejo pri zvočnikih, ki nabijajo sto na uro, da še jaz skoraj oglušim, če grem samo mimo? Res se meni ne bi dalo zmrzovat z majhnimi otroki na prostem, ker sem raje že zaradi sebe na toplem, če pa bi bilo to pred desetimi leti, ko sem bila še bolj željna zabave in sem imela več energije (bila sem še bolj mlada in poskočna ); zakaj pa ne?
|
|
|