reinkarnacija (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

muška -> reinkarnacija (1.1.2009 22:09:46)

Verjamete vanjo?

Jaz sem danes gledala eno oddajo in moram rečt, da se me je zelo dotaknila!  Sploh razlaga, kako vzporedno s tvojim življenjem/dušo, teče še več drugih življenj/duš, ki se menjavajo te spremljajo, . In kako si z vsakim novim življenjem ti v bistu nabiraš nove izkušnje in poskušaš popraviti prejšnje napake,.... Se pravi vsak zakaj v tvojem življenju  - zakaj se mi to dogaja, .... ima svoj zato iz preteklosti.

Gina -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:20:10)

Ja, verjamem. Še v kaj drugega kot to. Ampak ne glih čist na hinduistični način. Mal po svoje. Pa ne verjamem, da "spomini" izvirajo iz polja (vesolja, akaša zapisi, ničta točka, vseeno katero poimenovanje uporabljaš), verjamem, da gre za spomin.

r1ta -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:20:41)

Ja, verjamem.

Leteči zmaj -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:21:03)

Hmmm, ne morem reči zase, da verjamemm v reinkarnacijo, posmrtno življenje,... Verjamem pa, da s smrtjo naša "energija" ne umre z našim telesom. 

muška -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:21:41)

Jaz pa ravno nasprotno! Ne verjamem, da gre za spomin! Bolj zato, da se je nekaj zgodilo , ker se je moralo zgoditi!  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Anonimen -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:22:49)

Ne verjamem v nič, česar ne vidim in ne slišim. No, tako po kmečko povedano.

Marogica -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:24:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Ne verjamem v nič, česar ne vidim in ne slišim. No, tako po kmečko povedano.

Se pridružujem kmečki logiki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sem tudi bolj človek, ki rabi dokaze...drugače pa sem bolj skeptična...

Anonimen -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:26:06)

Glede na to, koliko stvari me zanima in jih ne utegnem poceti, vedno recem, da bom to pocela v naslednjem zivljenju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

muška -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:29:08)

mene je danes najbolj "razburilo" to, da vzporedno s tabo živijo oz, potujejo ali ne vem kako naj se izrazim, ena in iste duše. Se pravi, danes je neka duša tvoj starš, v drugem življenu bo ta ista duša recimo tvoj otrok/partner, ... tako nekako. 

Marogica -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:32:01)

IZVIRNO SPOROČILO: muška

mene je danes najbolj "razburilo" to, da vzporedno s tabo živijo oz, potujejo ali ne vem kako naj se izrazim, ena in iste duše. Se pravi, danes je neka duša tvoj starš, v drugem življenu bo ta ista duša recimo tvoj otrok/partner, ... tako nekako. 

Verjamem, da te je to razburilo, ker pač v to verjameš oz. dopuščaš, da je pač tako. Mene se takšne stvari ne "dotaknejo". Jih gledam, berem, se mi zdijo zanimive, vendar ne dopustim, da gredo "dalje" pri meni.

Ljudje smo pač različni. In prav je tako.

Anonimen -> RE: reinkarnacija (1.1.2009 22:37:27)

In katera oddaja je to bila?

anadejka -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 1:36:50)

Jest sm tut bolj skeptičen človek, ampak verjemem, da je na tem svetu še nekaj več od "kmečke logike". Nekateri pravijo tudi, da usoda ne obstaja, da si jo krojimo sami. Jest pa močno verjamem, da mi je vse kar se mi dogaja usojeno in nič drugega. Lahko se še ne vem kako trudim, da bi bilo drugače, pa ne gre in ne gre!

Kerensa* -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 6:32:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Ja, verjamem. Še v kaj drugega kot to.

Jaz tudi.

dory -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 7:50:55)

Jst ne verjamem v boga,kakršnega mi že cel lajf predstavljajo, vem pa,da nekaj nad nami je...verjamem v reinkarnacijo, pa tud ne v razlagah kot so....na svoj način verjamem v te stvari, saj je energija,ki jo imamo nekaj več,kot samo dejstvo,da bi se s smrtjo zaključilo...nično je samo telo,ki nam je v življenjih samo v pomoč, da se v tej šoli življeja učimo in poskušamo izpolnit neko dano poslanstvo...

TomTaylor -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 8:53:54)

Verjamete vanjo?

In kako si z vsakim novim življenjem ti v bistu nabiraš nove izkušnje in poskušaš popraviti prejšnje napake,.... Se pravi vsak zakaj v tvojem življenju  - zakaj se mi to dogaja, .... ima svoj zato iz preteklosti.

Potem ti priporočam knjigi Michaela Newtona Potovanje duš (1) in Usoda duš (2).

dory -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 9:46:28)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Verjamete vanjo?

In kako si z vsakim novim življenjem ti v bistu nabiraš nove izkušnje in poskušaš popraviti prejšnje napake,.... Se pravi vsak zakaj v tvojem življenju  - zakaj se mi to dogaja, .... ima svoj zato iz preteklosti.

Potem ti priporočam knjigi Michaela Newtona Potovanje duš (1) in Usoda duš (2).

meni sta ravno ti dve knjigi mal razširili obzorje..tudi življenje po življenju in v objemu svetlobe...

Anonimen -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 13:03:24)

Včasih sem zelo brala knjige o duhovnosti, čakala na znamenja, kakšen čudež, odgovore, zakaj sem tu, kakšna je moja naloga, pa vprašanja v zvezi s starši. Zdaj pa se želim bolj posvetiti realnosti.

Bi pa rekla naslednje;
Na zemlji smo začasno. Sem smo prišli samo opravit svoje delo, nalogo, ki nam je zadana.

ZARA -> RE: reinkarnacija (2.1.2009 13:10:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Ne verjamem v nič, česar ne vidim in ne slišim. 

Kaj pa ko boš gljuha in sljepa? 

Stran: [1]