Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 2.1.2009 20:17:29
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o čem pa pripoveduje ta knjiga? moč pozitivnih afirmacij v vesolje...če pošiljamo v vesolje samo pozitivne afirmacije, nam vesolje tudi na to odgovori :) že neki let se zajebavam in pošiljam vibracije v vesolje, pa še kar nisem zadela na lotu...zgleda bom mogla mal poglobit zadevo :) A resno la kaj? Kake bedarije eni prodajajo..drugi pa še čitajo in se jih dotakne v dno duše. Lahko je meni s r a t, ko ne berem knjig sploh.
|
|
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 2.1.2009 20:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: atanja ja sej včeri sem pol premišljevala kako se eni odločjo in potem to dobijo...Hm... Aha, in potem se nekdo brez nog, odloči in verjame, da bo dobil noge. In mu zrastejo? Ali kako? Imeti moraš realne cilje v glavi. Normalno, da nekdo, ki nima nog jih z močjo misli tudi ne bo imel. Ravno tako, če si boš nekje v Ljubljani zamišljala, da boš srečala Brada PItta in bo potem postal tvoj mož, se tudi ne bo uresničilo. Gre se za to, da si določiš cilje v katere verjameš, da jih lahko dosežeš. Boljša plača, večji zaslužek, večje stanovanje, nova služba, boljši odnosi s partnerjem...karkoli. Dobiš lahko kar želiš in v kar verjameš. Ker če tvoja PODZAVEST ne vejrame, da boš te stvari lahko imela, ti tudi najmanjših ne bo uspelo doseči. Sicer pa to ne moreš razložiti takole preko foruma, sama moraš prebrati knjigo, jaz sem prebrala vse kar imajo v knjižnjicah na temo pozitivnih misli in potem počasi razumeš bistvo. Sama tudi najprej nisem v to verjela, ko pa so se mi počasi zastavljeni cilji začeli uresničevati sem pa drugače začela gledati na to.In zdaj verjamem, da lahko dosežem vse kar si želim.
|
|
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 2.1.2009 20:39:15
|
|
|
|
tanjusi
|
In zdaj verjamem, da lahko dosežem vse kar si želim. sicer jaz to pripisujem moji trmi, ampak nekako verjamem v to... Je čist drugače če ti tule pišeš kot pa če sama berem, rada berem ampak ta knjiga mi pa ne potegne najbolj.
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 2.1.2009 20:44:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Imeti moraš realne cilje v glavi. Gre se za to, da si določiš cilje v katere verjameš, da jih lahko dosežeš. Boljša plača, večji zaslužek, večje stanovanje, nova služba, boljši odnosi s partnerjem...karkoli. Dobiš lahko kar želiš in v kar verjameš. Ker če tvoja PODZAVEST ne vejrame, da boš te stvari lahko imela, ti tudi najmanjših ne bo uspelo doseči. A pa zati rabiš knjige?
|
|
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 2.1.2009 20:46:50
|
|
|
|
tanjusi
|
A pa zati rabiš knjige? Jaz prej nisem o tem razmišljala, zdaj ko pa sem malo prelistala knjigo, pa mi jekar zanimivo postalo.
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 2.1.2009 22:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Imeti moraš realne cilje v glavi. Gre se za to, da si določiš cilje v katere verjameš, da jih lahko dosežeš. Boljša plača, večji zaslužek, večje stanovanje, nova služba, boljši odnosi s partnerjem...karkoli. Dobiš lahko kar želiš in v kar verjameš. Ker če tvoja PODZAVEST ne vejrame, da boš te stvari lahko imela, ti tudi najmanjših ne bo uspelo doseči. A pa zati rabiš knjige? Nekateri ja, sploh če smo "pobrali" v vzgoji zelo negativne vzorce.
|
|
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 3.1.2009 8:21:23
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: dory IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o čem pa pripoveduje ta knjiga? moč pozitivnih afirmacij v vesolje...če pošiljamo v vesolje samo pozitivne afirmacije, nam vesolje tudi na to odgovori :) že neki let se zajebavam in pošiljam vibracije v vesolje, pa še kar nisem zadela na lotu...zgleda bom mogla mal poglobit zadevo :) A resno la kaj? Kake bedarije eni prodajajo..drugi pa še čitajo in se jih dotakne v dno duše. Lahko je meni s r a t, ko ne berem knjig sploh. hecno ampak meni sta film prnesla brat in njegova..v upanju,da se že začnem mal pozitivno izražat do vesolja sej nisem kuj vedla, al nej jih ven vržem al se režim...no lotila sem se slednjega in to je to...ok, verjamem da človk lažje živi, če pozitivno razmišlja, da bi pa s tem priklical nase vse bogastvo, pa ljubezen pa ne vem kaj še vse...no ja...jst pravim pomagaj si sam in bog ti bo pomagal :)
< Sporočilo je popravil dory -- 3.1.2009 8:22:13 >
|
|
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 3.1.2009 8:57:41
|
|
|
|
muki1
|
Za začetek je najbrž dovolj, če se znebiš cinizma in negativizma. Jaz bi bila že na pol poti do zmage, če bi mi to uspelo. Bi lahko rekla, da mi je vesolje pomagalo, ker mora bit nekaj več, da se jaz tega znebim .
|
|
RE: Knjiga Skrivnost... 31.5.2011 7:24:53
|
|
|
|
DrejaX
|
V resnici ... meni se Skrivnost zdi fajn, ne ker bi povedala kaj blazno revolucionarnega, ampak ker spodbuja pozitivno mišljenje. Je katera brala The Power iste avtorice (baje naj bi zdaj zdaj izšla v slovenščini) ali pa Psi (cena te knjige je tam okoli 70 EUR, v knjižnici se je seveda ne dobi, jo pa blazno hvalijo ...)?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?