Poroka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Poroka (8.4.2005 19:16:56)

A se je katera pred kratkim poročila? Zanima me koliko se plača taksa na matičnem uradu.
Svetujte mi kaj naj naredim. Namreč sem na bolniški in sem v 27t. Zdravnik mi je dal bolniško ker sem se 3t. nazaj začela odpirat in na srečo se je umirilo),napisal mi je da moram počivat, ampak lahko imam krajše sprehode. Čez 3m. imam rok in bi se rada poročila sedaj, ker že 6 let odlašava z tem.
Saj nebi imela nobenega večjega slavja, ker tega nebi zmogla, ampak samo obred in potem kosilo z pričami in starši in to je to. A mislite da prav razmišljam?

kofetek2010 -> Poroka (8.4.2005 19:19:08)

če si si želela majhno poroko, potem je ziher OK. Če pa je tvoja želja velika poroka, potem pa raje počakaj, da rodiš! Da ti ne bo žal, da ni bilo tako, kot si si želela. ;)

Micy -> Poroka (8.4.2005 19:20:36)

Jana ma prov, kokr ti sama veš.:rozica::rozica:
želim ti čim lepšo poroko in porod.:bravo::rozica:

LARIKA -> Poroka (8.4.2005 19:25:15)

ne nori in počakaj,še posebej če ti je zdravnik tako predpisal. midva sva se poročila lani na bogenšperku pa sva plačala takso na matičnem uradu mislim,da okoli 8.000 potem pa še takso za grad. mislim da malo fešte pa morata imet. joj kolk je bilo to fajn. raje počakajta pa se ptem po porodu poročita,da ne bo kakšnih komplikacij. jutri se poroči moja prijateljica,sicer ne grem na poroko, ampak se mi zdi pametno da sta počakala na porod in imata jutri veliko fešto,okoli 180 ljudi-ok malo pretiravata ampak tako je to pri njih.
razmislita vendar ti želimporoko ki vama bo ostala v spominu kot nekaj čudovitega. midva se z veseljem spominjava 21.8. 2004 ko sva se poročila. res nepozabno

Micy -> Poroka (8.4.2005 19:28:03)

ej larika en dan po mojem rojstnem dnevu si se poročila jupi. Čestitke:bravo::)-

LARIKA -> Poroka (8.4.2005 19:30:07)

hvala. pa tebi tud za rojstni dan samo malo pozno

lin -> Poroka (8.4.2005 20:23:31)

cca.7.000

tilka -> Poroka (8.4.2005 22:22:51)

K poroki se moraš prijaviti najmanj dva tedna pred željenim datumom. Sama sem se poročila tudi mesec in pol pred terminom, tako kot to nameravaš ti, pa ti povem, da je vseeno velik stres. Z mano je bilo med nosečnostjo več kot v redu, pa sem vseeno ob petih "dol padla" pa vse me je bolelo (kosilo pa se je končalo že ob treh). Moraš vedeti, da čeprav se ti zdi, da je ta ceramonija hitro mimo, se vseeno pa le vleče. No, sicer pa mi je vseeno všeč, da sva se poročila prej, ker drugače bi še sedaj odlašala. Razmisli. Mogoče se boš čez mesec počutila
bolje. Če se boš, naj drugi vse urejajo.

valentina. -> Poroka (8.4.2005 22:49:23)

Natančno 7.500,00, preverjeno in vplačano ta teden. Midva se bova tudi poročila še pred porodom in sicer povabljeni starši, brat/sestra, priče,obred in kosilo, s tem da si nobeden od naju nikoli ni želel "velike" poroke. Je pa res, da jaz nimam nobenih zdravstvenih težav. Tudi če je bolj na majhno se nabere nekaj poti: izbira obleke, prstanov, rožice, torta. Tako da premisli, mogoče če bi kdo drugi namesto tebe opravil vse to, da ti ne bo res preveč.

Srečno :rozica:, LP
valentina

Stran: [1]