Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:31:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Opa, moj možiček se je opicanil(stuširal in obril) to pomeni, da nekaj namiguje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:32:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo da tako razmišljaš. Jaz sem ko sem bila še z Aljo razmišljala o 3, sedaj pa ni šans, bom raje uživala življenje kolikor mi ga je še namenjenega Jaz porod še preživim, samo potem prvo leto pa sigurno ne več Samo še za na Gričk mene pa porod skrbi ne vem zakaj, ampak zadnje čase razmišljam kako bo, ko bom naslednič noseča it rodit in me kar mal pri srcu stisne SS zamisli si, to je v najslabšem primeru kakih 12ur muk in kaj je to naspram celemu življenju, ki ga preživiš z . Kaplja v morje, ki z leti na njo spomin tako zbledi...... ja, sej to maš prov, samo me skrbi, da bo naslednjič huje kot je bilo zdej, ko je šlo kar hitro vse skozi ja probaj pa boš vidla Jaz sem šla tako smozavestna rodit drugič, ker sem imela lahek porod v prvo, pa še vsi so mi zagotavljal, da gre v drugo lažje tudi meni se zdi, da naslednjič ne bo lažje, ampak težje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:32:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo da tako razmišljaš. Jaz sem ko sem bila še z Aljo razmišljala o 3, sedaj pa ni šans, bom raje uživala življenje kolikor mi ga je še namenjenega Jaz porod še preživim, samo potem prvo leto pa sigurno ne več Samo še za na Gričk mene pa porod skrbi ne vem zakaj, ampak zadnje čase razmišljam kako bo, ko bom naslednič noseča it rodit in me kar mal pri srcu stisne SS zamisli si, to je v najslabšem primeru kakih 12ur muk in kaj je to naspram celemu življenju, ki ga preživiš z . Kaplja v morje, ki z leti na njo spomin tako zbledi...... ja, sej to maš prov, samo me skrbi, da bo naslednjič huje kot je bilo zdej, ko je šlo kar hitro vse skozi ja probaj pa boš vidla Jaz sem šla tako smozavestna rodit drugič, ker sem imela lahek porod v prvo, pa še vsi so mi zagotavljal, da gre v drugo lažje a ni blo? Časovno je bilo isto 2h, ampak sem mislila, da ne bom preživela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:32:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Opa, moj možiček se je opicanil(stuširal in obril) to pomeni, da nekaj namiguje punca, ma dej odtajej se do njega no
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:33:37
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo da tako razmišljaš. Jaz sem ko sem bila še z Aljo razmišljala o 3, sedaj pa ni šans, bom raje uživala življenje kolikor mi ga je še namenjenega Jaz porod še preživim, samo potem prvo leto pa sigurno ne več Samo še za na Gričk mene pa porod skrbi ne vem zakaj, ampak zadnje čase razmišljam kako bo, ko bom naslednič noseča it rodit in me kar mal pri srcu stisne Mene pa nič ne skrbi. Tudi ne ramišljam o nič takem. Razmišljam le o tem, kako rada bi še enega otroka. Upam, da se mi želja uresniči. darmar, ti želim da se prvič prime. kdaj bo štart? Tko na pamet bi rekla, da proti koncu leta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:34:28
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Opa, moj možiček se je opicanil(stuširal in obril) to pomeni, da nekaj namiguje punca, ma dej odtajej se do njega no HUDO. Estrella ne pozabi, tudi to je telovadba!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:34:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Opa, moj možiček se je opicanil(stuširal in obril) to pomeni, da nekaj namiguje no a bo kej???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:34:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Malo bova še počakala. To leto imam dve težki nalogi za narediti in če mi uspe, potem pa akcija. Če bi pa slučajno ratalo kar tako, bi bila pa tud ful vesela. Za Zalo sva se trudila celo večnosti in to res ubija. To pa vem, ko si razlagala 1x na kavici in ravno zato ti iz srca želim, da ko boš pripravljena za naslednjega da vama čim prej rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:35:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo da tako razmišljaš. Jaz sem ko sem bila še z Aljo razmišljala o 3, sedaj pa ni šans, bom raje uživala življenje kolikor mi ga je še namenjenega Jaz porod še preživim, samo potem prvo leto pa sigurno ne več Samo še za na Gričk mene pa porod skrbi ne vem zakaj, ampak zadnje čase razmišljam kako bo, ko bom naslednič noseča it rodit in me kar mal pri srcu stisne Mene pa nič ne skrbi. Tudi ne ramišljam o nič takem. Razmišljam le o tem, kako rada bi še enega otroka. Upam, da se mi želja uresniči. darmar, ti želim da se prvič prime. kdaj bo štart? Tko na pamet bi rekla, da proti koncu leta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:36:01
|
|
|
|
sesil
|
naša neki jamra, upam da ji rata nazaj zaspat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:36:31
|
|
|
|
darmar
|
Moj 2. porod: 5 x hitreje in 5 x bolj bolelo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:36:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Opa, moj možiček se je opicanil(stuširal in obril) to pomeni, da nekaj namiguje punca, ma dej odtajej se do njega no HUDO. Estrella ne pozabi, tudi to je telovadba!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:36:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo da tako razmišljaš. Jaz sem ko sem bila še z Aljo razmišljala o 3, sedaj pa ni šans, bom raje uživala življenje kolikor mi ga je še namenjenega Jaz porod še preživim, samo potem prvo leto pa sigurno ne več Samo še za na Gričk mene pa porod skrbi ne vem zakaj, ampak zadnje čase razmišljam kako bo, ko bom naslednič noseča it rodit in me kar mal pri srcu stisne Mene pa nič ne skrbi. Tudi ne ramišljam o nič takem. Razmišljam le o tem, kako rada bi še enega otroka. Upam, da se mi želja uresniči. darmar, ti želim da se prvič prime. kdaj bo štart? Tko na pamet bi rekla, da proti koncu leta. 2010 pa nov ali pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:37:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša neki jamra, upam da ji rata nazaj zaspat tudi naša nekaj jamra, upam, da donc ne bo spet budnice okrog polnoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:37:57
|
|
|
|
mafi
|
zgleda da je Estrella odvihrala v zgornji štuk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:38:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Moj 2. porod: 5 x hitreje in 5 x bolj bolelo??? a res al kva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:38:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo da tako razmišljaš. Jaz sem ko sem bila še z Aljo razmišljala o 3, sedaj pa ni šans, bom raje uživala življenje kolikor mi ga je še namenjenega Jaz porod še preživim, samo potem prvo leto pa sigurno ne več Samo še za na Gričk mene pa porod skrbi ne vem zakaj, ampak zadnje čase razmišljam kako bo, ko bom naslednič noseča it rodit in me kar mal pri srcu stisne Mene pa nič ne skrbi. Tudi ne ramišljam o nič takem. Razmišljam le o tem, kako rada bi še enega otroka. Upam, da se mi želja uresniči. darmar, ti želim da se prvič prime. kdaj bo štart? Tko na pamet bi rekla, da proti koncu leta. A pol boste jesenske mačke delal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:38:38
|
|
|
|
darmar
|
Je pa neki res, fino bi blo, da bi takrat imeli že narejeno hišo. Že sedaj imamo prostorsko stisko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:38:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša neki jamra, upam da ji rata nazaj zaspat tudi naša nekaj jamra, upam, da donc ne bo spet budnice okrog polnoči naš je malo prej zaspal, ampak že vem da bo budnica po 2 uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:39:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da je Estrella odvihrala v zgornji štuk ne spet narobe mišlenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:39:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
3x smajli (od mafi) in 2x tweety
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:39:40
|
|
|
|
darmar
|
Estrella šc, šc, kaj se delaš tuki!!!Šibi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:40:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Je pa neki res, fino bi blo, da bi takrat imeli že narejeno hišo. Že sedaj imamo prostorsko stisko. kje pa ste sedaj, pri starših od tvojega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:40:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da je Estrella odvihrala v zgornji štuk ne spet narobe mišlenje KAJJJJJJ, še si kle. če ne druzga pejt pa ga izkoristi!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:41:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da je Estrella odvihrala v zgornji štuk ne spet narobe mišlenje KAJJJJJJ, še si kle. če ne druzga pejt pa ga izkoristi!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?