Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 18:46:34
|
|
|
|
Anitka
|
Krisstina dobrodošla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:01:58
|
|
|
|
Anitka
|
Nikjer nokogar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:03:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nikjer nokogar Da se ne boš postarala Anitka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:11:15
|
|
|
|
Naty*
|
Ojla bejbike moje !!! Velikokrat se spomnim na vas, ampak kr ne pridem do sem . Upam, da ste vse vredu in tud vaši hroščki... Midva sva imela danes kontrolo v gastro oddelku na PK in nisva nič kaj dobrega zvedela . Več ob drugi priliki... Drugače Estrella, ti še tu sporočam podatke za seznam: teža 10480g, dolžina 73,5. Lepo se imejte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:11:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nikjer nokogar Da se ne boš postarala Anitka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:12:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ojla bejbike moje !!! Velikokrat se spomnim na vas, ampak kr ne pridem do sem . Upam, da ste vse vredu in tud vaši hroščki... Midva sva imela danes kontrolo v gastro oddelku na PK in nisva nič kaj dobrega zvedela . Več ob drugi priliki... Drugače Estrella, ti še tu sporočam podatke za seznam: teža 10480g, dolžina 73,5. Lepo se imejte! Naty kakrkoli že je in upam, da le ni tako hudo kot ste dnaes izvedeli . Za mere pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:25:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Midva sva imela danes kontrolo v gastro oddelku na PK in nisva nič kaj dobrega zvedela . Več ob drugi priliki... Drugače Estrella, ti še tu sporočam podatke za seznam: teža 10480g, dolžina 73,5. Kaj pa je narobe z malim pikolinom? krissttina, dobrodošla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:29:20
|
|
|
|
tana7
|
naty, SS, kakšne mere vajinih hroščkov!!! jaz sem danes Brino na naši digitalki tehtala, pa naj bi imela v bodiju, nogavičkah in sveži plenički 8200 no, toliko veliko je še nikoli nisem natehtala kje smo mi od vas!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 naty, SS, kakšne mere vajinih hroščkov!!! jaz sem danes Brino na naši digitalki tehtala, pa naj bi imela v bodiju, nogavičkah in sveži plenički 8200 no, toliko veliko je še nikoli nisem natehtala kje smo mi od vas!!!! tana: naj te potolažim mi imamo 7.900g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:32:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 naty, SS, kakšne mere vajinih hroščkov!!! jaz sem danes Brino na naši digitalki tehtala, pa naj bi imela v bodiju, nogavičkah in sveži plenički 8200 no, toliko veliko je še nikoli nisem natehtala kje smo mi od vas!!!! Nič sekirat tana, našemu je danes tehtnica tudi pokazala le 8150. Glavno je, da so zdravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:33:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo sem že nazaj, filip mi je spet mal zadremu, no in pol mi je Mark začel težiti, da mu naredim piščančka in sem ga šla delat sam da mam zdej mal miru. No za tega piščaca je pa kriva naša Estrella. seveda je videl ko sem bila na strani rr in je un Estrellin piščanec skakal iz lupine in je bil čist navdušen. Ma ni nič zaleglo da mu ga bom naredila za velikonočne praznike . A me je nasankal. evo pa še mali lup se je zbudu , grem pogledat Tudi Samii od **** se piščanček zelo dopade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:33:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tana7 naty, SS, kakšne mere vajinih hroščkov!!! jaz sem danes Brino na naši digitalki tehtala, pa naj bi imela v bodiju, nogavičkah in sveži plenički 8200 no, toliko veliko je še nikoli nisem natehtala kje smo mi od vas!!!! tana: naj te potolažim mi imamo 7.900g Niso važne kile, a ne? Tehnika bo tista
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:33:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari No in koliko ima?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:33:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a poznaš AB Sumamed. Jaz sem samo slišala zanj, nimam pa pojma kako "kvaliteten" je. Kaj je tako drag, da ga ne dajejo? Sumamaed je zelo dober in močan AB in so ga izdelali Hrvati . Ima širok spekter delovanja. Če je ta prav se pozdravi stvar v 3 dneh, če pa ni ta prav pa stavr zapaca in se je potem skoraj nemogoče po krvni sliki ugotovit kaj je narobe oz. za katero bolezen gre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:35:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari No in koliko ima? 8150g
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:36:04
|
|
|
|
tana7
|
anitka, edinaos, sta me res malo potolažili posebej anitka... za bejbe se pa itak spodobi, da so bl šlang
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:37:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, edinaos, sta me res malo potolažili posebej anitka... za bejbe se pa itak spodobi, da so bl šlang Tana najina sta rojena na isti dan, pa še v kilah sta nekje na istem.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 5.1.2009 19:38:04 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, edinaos, sta me res malo potolažili posebej anitka... za bejbe se pa itak spodobi, da so bl šlang seveda saj morajo biti naše princeske lepo fit ko mamice, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:38:16
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari No in koliko ima? 8150g saj Brina tudi ne zgleda suha skos poslušam, "kakšna lepa lička ima" grrrr meni to pomeni "joj, je debela" ampak kje je kilaža?? pa mi je to res ful čudno, ker je ful ful aktivna, plazi, lazi, vstaja, vse... od kje ji pri tej kilaži okrogla lička??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:38:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, edinaos, sta me res malo potolažili posebej anitka... za bejbe se pa itak spodobi, da so bl šlang seveda saj morajo biti naše princeske lepo fit ko mamice, a ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:39:08
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, edinaos, sta me res malo potolažili posebej anitka... za bejbe se pa itak spodobi, da so bl šlang seveda saj morajo biti naše princeske lepo fit ko mamice, a ne ha, kak hud smajli!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoč prosimmm kako izračunam kdaj grem v službo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:39:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari No in koliko ima? 8150g saj Brina tudi ne zgleda suha skos poslušam, "kakšna lepa lička ima" grrrr meni to pomeni "joj, je debela" ampak kje je kilaža?? pa mi je to res ful čudno, ker je ful ful aktivna, plazi, lazi, vstaja, vse... od kje ji pri tej kilaži okrogla lička?? Našemu tudi vsi tako govorijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:40:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pomoč prosimmm kako izračunam kdaj grem v službo?? Kdaj si imela PDP?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 19:41:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pomoč prosimmm kako izračunam kdaj grem v službo?? A nimaš na odločbi o porodniški napisanega datuma?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?