Anitka -> RE: Majski hroščki 2008 - 10.del (11.1.2009 11:44:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: T*i*A*r*A Ooo čao, a ti si tut tle gor?? Ja, sem taprava ;-). Čuj sej sem ti ravno hotla mail poslat, če se temu tvojmu sedežu da prevleka slečt, da jo lahko opereš - ker na spletni strani je označeno kot da se ne da.... Bi pa meni tut ustrezal - glede na to da imava 1 avto z isofixom, enega pa brez... No da vam podam nekaj podatkov od mojga princa: Lukas se je rodil 8.5.2008 ob 16:50, težak 4,170 kg ter dolg 55 cm. Prva posvetovalnica (1 mesec) - teža 5,700 kg, dolžina 57 cm. Druga posvetovalnica (3 meseci) - teža 7,500 kg, dolžina 62 cm. Tretja posvetovalnica (6,5 mesecev) - teža 9,300 kg, dolžina 70 cm. Imam še eno vprašanje - sicer ne vem če ste ga že obdelale :-): ali boste dale vaše sončke v vrtec ali privat varstvo? Jaz namreč zelo tehtam obe opciji, pa me zanimajo vaša mnenja. Hvala. Pa hvala za topel sprejem in obljubiva da bova pridno sodelovala. [/quotPozdravljena med naj čvekami[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]. Glede varstva pa - naš sonček bo šel z mamico v vrtec. Bi ga pa še imela nekaj časa doma pri babici, če le-ta ne bi še hodila v službo.
|
|
|
|