jana81 -> RE: Majski hroščki 2008 - 10.del (8.1.2009 23:24:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? NO ja...moj poje zjutraj mlecno kasico - dopoldan. Potem sadje in kasneje kosilo, vmes se par piskotov pa potem spet mlecno kasico. Potem pa se mleko za spat in potem se na vsake 3 ure mleko... Tako da v bistvu cez dan tud je samo 4x. Samo on se napoka ko velki. Kase poje iz 150 ml vode.. Sadje ali pa kosilo pa poje po 250 g al pa se vec... naš tudi poje 4 obroke čez dan, zdej kr neki štrajka, vačsih mu rata 5 obrokov, ćče je zadnjega ob 21h[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|