Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:36:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Medtem ko sem pisala je padla še peta strann za prebrat. Bomo videli kakšno bo stanje pri nas. Danes mi 7K ne uide. A res? Tako se govori punca! Moja 9 tka bo padla čez kak slab teden Ma ti si neulovljiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:36:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro.. Danes smo spali super, zaspal je sicer ob 22.30 in potem do 8h , ob 2.15 sva samo zmazala celo flašo in gasa naprej, no zato pa jutro ni bilo kaj prida, ker je ob 8h spil celo flašo in čez 15 minut zbruhal vse, ampak res vse. Zdej sploh ne vem kaj mu naj dam za jest, ker sem mu dala kasneje čaj in je spet bruhnil. novo je tudi to, da nam je včeraj pokukal na plan tretji zobek , pa sploh ne bi vedela, če ne bi moj rekel pri kopanju, men se zdi da ima zobek, pol sva mu pa šarila po ustih Včeraj mi zvečer ni delal net, in danes vas najdem na 10.delu, mislim dobile boste medaljo no.. Od koga bi pa dobile medaljo??? Glede bruhanja ti ne znam nič svetovat. Jaz mu ne bi dajala hrane dokler ne bo spet lačen. Pa malo manjšo količino. Mogoče je tole samo reakcija na izraščanje zoba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:36:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: Torej pri Maji ni prijel AB, če je spet vročina tu.Lahko, da se je še kak nov virus naselil. Upam, da bo bolje. A ne bi šla kar danes do dežurnega? Razmišljam o temu, dabi jo kar peljala. Ni mi všeč, da spet tako hrope, pa je bilo do včeraj boljše oz. včeraj se je začelo slabšat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:36:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: Torej pri Maji ni prijel AB, če je spet vročina tu.Lahko, da se je še kak nov virus naselil. Upam, da bo bolje. A ne bi šla kar danes do dežurnega? Ma ti naši Ab so za en drek sem delala oba Hinkoncil in Amoksiklav, pa moram povedat za unga ki je šel v Ameriko je narejen dosti bolje Meni se je zdel Ceclor najboljši a kaj ko ga pri nas ni več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:36:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: težko je vstat 1 al pa 2x za AM , a se spomniš kolikokrat si vstajala ko si ga dala na zizo? Jaz sicer nisem imela nočnih akcij, pa vseeno mi je bila muka, ko mi je skoz na zizi visela. Prehod je bil bolj tako tako, pa se je kmalu zrihtalo in sedaj sem freeeeee Jaz našo pustim po AM kar za kake 30min v stolčku za hranjenje, da se mi ne kobaca, ker potem radi bruhnejo. Če pa še kašlja je pa itak normalno, da mu gre ven. Meni je to tudi zanimivo, da se prej nisem matrala ko sem mogla 1x za dojenje vstat, ko je šla zaloga h koncu in kvaliteta tudi, zdaj pa se težko vstanem za eno flašo mleka. Ampak kar je treba je treba. Danes ponoči je celo 2x pila. Čez dan mi malo GH poje zaradi bolezni pa očitno primankuje za ponoči zaloge. Tudi lička so ji upadla in to tako brzinsko. Sem gledala včeraj njeno sliko malo pred božičem slikano in je bila tako okrogla. Danes pa ni nič od ličk, tam pa je zgledala kot hrček, ki ima polne zaloge.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:37:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: težko je vstat 1 al pa 2x za AM , a se spomniš kolikokrat si vstajala ko si ga dala na zizo? Jaz sicer nisem imela nočnih akcij, pa vseeno mi je bila muka, ko mi je skoz na zizi visela. Prehod je bil bolj tako tako, pa se je kmalu zrihtalo in sedaj sem freeeeee Jaz našo pustim po AM kar za kake 30min v stolčku za hranjenje, da se mi ne kobaca, ker potem radi bruhnejo. Če pa še kašlja je pa itak normalno, da mu gre ven. Sem pozabila napisat, da jaz mojo kar ven vzamem pa mi nikoli ne bruha, tudi zdaj ko kašlja ne. Mogoče ji pa zapiralka dobro drži. Jaka je pa bruhal ko je ful kašljal nedolgo nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:40:06
|
|
|
|
sesil
|
jutro mi smo spali relativno uredu. zbudila se je ob 00:30, 2:30, 4:00 in ob 7:00 vstat. ni lih idealno, ma bo že... moj je šel demov k njegovim , aneja se je po prvi rundi spanja že zbudila in zdej vriska tam pri noni. jana, za spanje. mi počasi capljamo za vami. a je nejcu bilo hudo, ker ni dobil zize ponoči, al ni blo problemov z AM. estrella kako se je končal včerajšnji večer?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:43:08
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa moram dat prat, pa meso nekako odtalit, ker se še ni. Mogoče ga bom v mikrovalovko vrgla na odtajanje. Majo pa se mogla uspavat, ker je jokala in ni hotela sama zaspat. Včeraj ste imele debato o porodu in ..... Meni ne bi bilo probelm še 1x rodit. Drugič ko sem šla sem se smejala. Potem pa ko sem čutila, da prihajajo močni popadki pa sem rekla joj spet me bo bolelo. Mene najbolj ubija sitnoba in bolezni. Vse ostalo bi še šlo. Pa finančno stanje ne dopušča. Se mi zdi brezveze, da bi še bolj zategnili pasove, ker bi bili potem res samo na kruhu in vodi pa brez dopusta, ker imamo še hišo za zrihtat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:43:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: težko je vstat 1 al pa 2x za AM , a se spomniš kolikokrat si vstajala ko si ga dala na zizo? Jaz sicer nisem imela nočnih akcij, pa vseeno mi je bila muka, ko mi je skoz na zizi visela. Prehod je bil bolj tako tako, pa se je kmalu zrihtalo in sedaj sem freeeeee Jaz našo pustim po AM kar za kake 30min v stolčku za hranjenje, da se mi ne kobaca, ker potem radi bruhnejo. Če pa še kašlja je pa itak normalno, da mu gre ven. zdej sem mu dala jogurt, pa je pojedu 3 žličke in noče več...ne vem la ga zobki matrajo, al kaj, siten ni, samo jest noče.. ma zdej pa nej bo lačen. pa kakec je imel zjutraj čist trd ko oreh, zdejle pa čist siv in čist pacast.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:43:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je spala do 9h, ata pa je vstal že ob 7h, ko je Alja rekla vstat Končno sem se naspala. Blagor tebi, mene je pa tisti občutek neutrujenosti dotolkel in sem spet utrujena. Nimam pojma od kod sem imela prej energijo zdaj pa je nimam več. Draga moja vedno pride za tabo, ene par dni gre, pol te pa potolče.. Pojdi se naspat in daj otroke decu, pa naj se zdej izkaže, ti pa se vsaj za eno urco uleži in spočij, če ne boš pregorela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:44:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro mi smo spali relativno uredu. zbudila se je ob 00:30, 2:30, 4:00 in ob 7:00 vstat. ni lih idealno, ma bo že... moj je šel demov k njegovim , aneja se je po prvi rundi spanja že zbudila in zdej vriska tam pri noni. jana, za spanje. mi počasi capljamo za vami. a je nejcu bilo hudo, ker ni dobil zize ponoči, al ni blo problemov z AM. estrella kako se je končal včerajšnji večer? ne morem verjet da je takoj sprejel TT flaško, Aventove ni šans, sej še vedno isšče pri meni, al pa mi včasih hoče zizo sesat, ampak ga dam kr dol. Mi je pa res lažje, zdej se vsaj malo naspim, prej je bila katastrofa od noči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:49:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ha??? en film pogledam (pa še ta ne cel, ker sem začetek včeraj pogledala), pa ste tolk naklofale?!?!?!!? tale george clooney res ni slab - včasih nisem razumela, kaj je babam tolk všeč na njem zdaj se grem še sfiniširat v kopalnico, potem pa počasi spat lahko noč vsem Jaz glede Georga še danes ne razumem. Men so vsi kao naj moški; Brad Pitt, Tom Cruse, George Clooney, pa še kak bi se našel čist mim, sploh mi niso všeč ne po igralski, še manj po vizuelni plati A imam samo jaz tak čuden okus???? Men so bolj ta stari mački všeč: Clark Gabel, Clint Eastwood, Robert Redford, Sean Connery.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:54:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ha??? en film pogledam (pa še ta ne cel, ker sem začetek včeraj pogledala), pa ste tolk naklofale?!?!?!!? tale george clooney res ni slab - včasih nisem razumela, kaj je babam tolk všeč na njem zdaj se grem še sfiniširat v kopalnico, potem pa počasi spat lahko noč vsem Jaz glede Georga še danes ne razumem. Men so vsi kao naj moški; Brad Pitt, Tom Cruse, George Clooney, pa še kak bi se našel čist mim, sploh mi niso všeč ne po igralski, še manj po vizuelni plati A imam samo jaz tak čuden okus???? Men so bolj ta stari mački všeč: Clark Gabel, Clint Eastwood, Robert Redford, Sean Connery..... Meni tudi ti niso.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:54:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Noč je bila tako tako, oba sta se zbudila ene 4x. Najhujše pa je, da je Maja dobila spet vročino. Sem ji dala inhalacije po navodilih zdravnice na daljši razmak pa je spet totalno zabašena s sluzom. Nimam pojma kaj naj naredim, ker noben obkladek in nič ne pomaga. Za zjokat se. Pa še načrtovali smo, da gremo jutri v Ljubljano zdaj pa glih ne vem, če bom šla. Pa skrbi me, ker bi mogli it med pse. A morata imeti glih obe sestri psa. A kdo ve kako poteka ugotavljanje alergije na psa? S pikanje po nadlahti? V glavnem, 4 strani še preberem, moj ima inventuro in ga ne bo do recimo 12h. Včeraj zvečer sva se 2 uri pogovarjala in me zanima če bo kaj spremembe. Ja alergija na pasjo dlako se proba s pikanjem v podlaht. za pogovor. Če si je našel čas zanj je to velik napredek in pomeni, da je še upanje! Pri našem vedno pomaga pogovor, no vsaj za nekaj časa Se bomo pa čez nekaj časa spet pogovarjali. A pa ti naredijo xxx pikic za to ali ne rabijo toliko špikat? Samo eno za vsak alergen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:54:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je spala do 9h, ata pa je vstal že ob 7h, ko je Alja rekla vstat Končno sem se naspala. Blagor tebi, mene je pa tisti občutek neutrujenosti dotolkel in sem spet utrujena. Nimam pojma od kod sem imela prej energijo zdaj pa je nimam več. Rausi z možičkom so pripomogli k temu, verjemi mi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:57:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro.. Danes smo spali super, zaspal je sicer ob 22.30 in potem do 8h , ob 2.15 sva samo zmazala celo flašo in gasa naprej, no zato pa jutro ni bilo kaj prida, ker je ob 8h spil celo flašo in čez 15 minut zbruhal vse, ampak res vse. Zdej sploh ne vem kaj mu naj dam za jest, ker sem mu dala kasneje čaj in je spet bruhnil. novo je tudi to, da nam je včeraj pokukal na plan tretji zobek , pa sploh ne bi vedela, če ne bi moj rekel pri kopanju, men se zdi da ima zobek, pol sva mu pa šarila po ustih Včeraj mi zvečer ni delal net, in danes vas najdem na 10.delu, mislim dobile boste medaljo no.. Od koga bi pa dobile medaljo??? Glede bruhanja ti ne znam nič svetovat. Jaz mu ne bi dajala hrane dokler ne bo spet lačen. Pa malo manjšo količino. Mogoče je tole samo reakcija na izraščanje zoba. od mene jo dobite, ko se naslednjič vidimo. tačas pa naj velja tole kot medalja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:58:42
|
|
|
|
jana81
|
moj otrok je šel spat brez hrane, mogoče se je pa odloču da gre na dieto kot mama?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 10:59:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro.. Danes smo spali super, zaspal je sicer ob 22.30 in potem do 8h , ob 2.15 sva samo zmazala celo flašo in gasa naprej, no zato pa jutro ni bilo kaj prida, ker je ob 8h spil celo flašo in čez 15 minut zbruhal vse, ampak res vse. Zdej sploh ne vem kaj mu naj dam za jest, ker sem mu dala kasneje čaj in je spet bruhnil. novo je tudi to, da nam je včeraj pokukal na plan tretji zobek , pa sploh ne bi vedela, če ne bi moj rekel pri kopanju, men se zdi da ima zobek, pol sva mu pa šarila po ustih Včeraj mi zvečer ni delal net, in danes vas najdem na 10.delu, mislim dobile boste medaljo no.. Od koga bi pa dobile medaljo??? Glede bruhanja ti ne znam nič svetovat. Jaz mu ne bi dajala hrane dokler ne bo spet lačen. Pa malo manjšo količino. Mogoče je tole samo reakcija na izraščanje zoba. od mene jo dobite, ko se naslednjič vidimo. tačas pa naj velja tole kot medalja Hvala!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:00:08
|
|
|
|
jana81
|
eh tole bi vama mogla prilept, ker sta res specialne....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:01:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok je šel spat brez hrane, mogoče se je pa odloču da gre na dieto kot mama? Bo vse noter prinesel. Ne se sekirat, če kdaj manj je. Jaz sem se že pred časom nehala. Meni Maja že en čas bolj malo je, tudi skute, ki jih obožuje poje pol manj pa nič hudega. ko bo zdrava bo vse nadoknadila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:04:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok je šel spat brez hrane, mogoče se je pa odloču da gre na dieto kot mama? Men je to tud čist nepojemljivo pri Alji, pri Andražu pa nič Pri naši še vedno velja, da manj ko poje zvečer, boljš in dalj spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:06:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa kuham govejo juho, pečem staro krvavico, ki jo bo dobila Asja. Za kosilo bo še včerejšnje pečenka zraven pa bom kar kus kus naredila, je še najmanj pacanja Mami bo jedla vendar polovično porcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:07:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok je šel spat brez hrane, mogoče se je pa odloču da gre na dieto kot mama? Men je to tud čist nepojemljivo pri Alji, pri Andražu pa nič Pri naši še vedno velja, da manj ko poje zvečer, boljš in dalj spi jst pa sploh ne vem , kdaj in kako, zakaj... spi tako kot danes, kdaj se pa zbuja kr naprej... čakam na to, da bo spal celo noč, da bom tudi jst mirno spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:08:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham govejo juho, pečem staro krvavico, ki jo bo dobila Asja. Za kosilo bo še včerejšnje pečenka zraven pa bom kar kus kus naredila, je še najmanj pacanja Mami bo jedla vendar polovično porcijo ti si pa pridna, jst še ne vem kaj bom spacala, imam še pol kile purana od včeraj, samo je v kosu, pa mi je taka muka to rezat...za Nejca bom kr peso naredila pa mogoče riž... Moj še kr spi , jst pa mam čas za RR in FB
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 11:13:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok je šel spat brez hrane, mogoče se je pa odloču da gre na dieto kot mama? Men je to tud čist nepojemljivo pri Alji, pri Andražu pa nič Pri naši še vedno velja, da manj ko poje zvečer, boljš in dalj spi Mogoče pa ne mara, da jo kaj tišči v trebuščku.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?